✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Golfvakantie 54176676 123rf

Vakantie met golfbaan! Golfvakantie 2020-2021 boeken met korting? Maak gebruik van hoge kortingen op vakanties van de grote reisaanbieders. Boek met een aanbieding een goedkope golfvakantie naar je favoriete golfbestemming. Verblijf tegen een scherpe prijs in een luxe hotel, appartement of vakantiehuisje met korting. Vergelijk de acties van de reisaanbieders bij Travel Bucketlist en geniet van een goedkope golfvakantie.

Beste reisbureaus voor een golfvakantie

All inclusive golfvakantie

Zonnig weer en uitstekend verzorgde golfbanen. Wat wil je nog meer, tijdens een ontspannende golfvakantie. Overal in de wereld zijn mooie golfbanen te vinden. Er zijn soms zelfs PGA golfbanen beschikbaar om op te spelen. In Europa zijn tal van mooie bestemmingen voor een golf vakantie, maar ook in Afrika, Azië en de Caribbean kun je uitstekend golfen tijdens een zonvakantie.Verblijf in uitstekende resorts met tal van luxe voorzieningen en natuurlijk één of soms zelfs meerdere golfbanen direct in de omgeving van je hotel of resort. Geniet van luxe, all inclusive service en uitstekend verzorgde golfbanen.

Vakantie met golfbaan: golfvakantie bestemmingen

Portugal en Spanje zijn populaire zonbestemmingen, ook voor een Golfvakantie, maar ook in landen als Cyprus, Griekenland, Italië en Turkije kan uitstekend gegolft worden op verschillende mooie golfbanen. Dichterbij vind je bijvoorbeeld in Duitsland nog mooie glofbanen. Roompot heeft een prachtig Golfpark in het Eiffel-gebied aan de Moezel, Golfpark Roompot Ferienort Cochem. In de Caribbean zijn Florida, Aruba, Curaçao en zelfs Cuba goed golfvakantie bestemmingen. Ook in verschillende Afrikaanse landen kan men uitstekend golfen. Bij het Egyptische Hurghada liggen meerdere golfbanen en bij El Gouna ligt zelfs een PGA golfbaan. Mauritius en Zanzibar zijn ook prachtige bestemmingen voor een golfvakantie. Hier liggen prachtige luxe resorts, waar men kan genieten van het strand, watersporten als, duiken, snorkelen en golfen.

lees verder...