Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst

Goedkope vakantie Italië 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Italië. Eeuwen oude cultuur, prachtig landschpa, heerlijk eten en die heerlijke vakantiesfeer, geniet van Italië. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Italië zonvakanties.

Goedkope vakanties italie

 

Vakantie weer italie komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
21°C 0mm
2m/s 67% 50%
2 oktober
22°C / 19°C
licht bewolkt
3 oktober
25°C / 20°C
matige regen
4 oktober
22°C / 19°C
lichte regen
5 oktober
21°C / 19°C
matige regen
6 oktober
21°C / 18°C
matige regen
7 oktober
22°C / 20°C
matige regen
8 oktober
21°C / 18°C
zware regenval
9 oktober
21°C / 18°C
zware regenval
10 oktober
20°C / 18°C
lichte regen
11 oktober
21°C / 18°C
onbewolkt
12 oktober
21°C / 18°C
zwaar bewolkt
13 oktober
23°C / 18°C
geheel bewolkt
 

Italië, vakantie vol cultuur, verwenning en romantiek

Italië is een land wat het echt allemaal heeft. Van beroemde mode en kunst tot een adembenemend landschap. Met cultuur van historische waarde in bouwwerken en mentaliteit, een cultuur welke nog te proeven is in de heerlijke Italiaanse keuken en gastvrijheid. Italië staat garant voor een heerlijke ontspannen zonvakantie vol cultuur, gezelligheid, verwenning en romantiek.

Italië is ook culinair genieten tijdens uw zonvakantie

Het eerste en laatste waar u mee in aanraking komt is de wereldberoemde keuken van Italië. Van traditionele steenoven gebakken pizza tot overheerlijke pasta's en visgerechten en de lekkerste lasagne welke u ooit heeft geproefd. Ontdek de pittoreske gezellige restaurants waar alles nog met verse producten van Italiaanse bodem wordt bereidt. Natuurlijk mag een overheerlijke lokale wijn niet ontbreken. Italië is een gastronomisch paradijs wat op u ligt te wachten. De fantastische Italiaanse keuken en beroemde gastvrijheid zult u ook ervaren in een luxe resort. Want Italië heeft naast traditionele hotels ook vele moderne all inclusive resorts. Maar wel met een grote vleug Italiaanse flair.

lees verder...