Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 10 uur
Taal: Hebreeuws, Arabisch
Valuta: Sjekel
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Gehele jaar!
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope vakantie Eilat 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Eilat. Geniet aan de Rode Zee van all inclusive service, mooie koraalriffen en bijzondere bezienswaardigheden van het Midden Oosten. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Eilat zonvakanties

Goedkope vakanties eilat

 

Vakantie weer eilat komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
41°C 0mm
4m/s 13% 0%
29 september
39°C / 24°C
onbewolkt
30 september
39°C / 24°C
onbewolkt
1 oktober
37°C / 24°C
onbewolkt
2 oktober
35°C / 22°C
onbewolkt
3 oktober
33°C / 21°C
onbewolkt
4 oktober
32°C / 20°C
onbewolkt
5 oktober
33°C / 19°C
onbewolkt
6 oktober
34°C / 20°C
onbewolkt
7 oktober
36°C / 21°C
onbewolkt
8 oktober
38°C / 24°C
onbewolkt
9 oktober
39°C / 24°C
onbewolkt
10 oktober
40°C / 24°C
onbewolkt
 

Zonvakantie Eilat, duiken en snorkelen in de Rode Zee

Het Israelische Eilat is één van de meest toeristische steden in het middenoosten. Het is met name een populair onder de toeristen die van watersporten houden. Niet alleen kan men hier uitstekend waterskiën en andere watersporten bedrijven. Voor de kust ligt het Rode Zee koraalrif, het noordelijkste koraalrif ter wereld. Het is dan ook een populaire bestemming voor duikers en snorkelaars. Andere trekpleisters in de buurt van Eilat zijn, het Egyptische schiereiland Sinaï, de Negevwoestijn, Salomo’s Pilaren in Nationaal Park Timna en de Verborgen stad Petra.

Bijzondere excursies tijdens een zonvakantie Eilat

Eilat is een moderne stad, met een grote hotelzone, hier zijn alle faciliteiten voor toeristen aanwezig. Eilat is een vrije handelszone in Israel, hierdoor zijn de prijzen van allerlei zaken en diensten hier goedkoper dan elders in het land. Hotels en taxi’s kunnen hierdoor redelijk goedkoop hun diensten aanbieden. Maak bijzondere excursies vanuit Eilat tijdens uw All Inclusive vakantie, ontspan op het strand, of bezoek één van de lokale trekpleisters, zoals het onderwater observatorium.

lees verder...