✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Mexico Cancun 101103562 123rf

Waar goedkoop op vakantie naar de zon in juni 2021? Hier vind je de beste zonvakantie aanbiedingen, last minutes en vakanties met vroegboekkorting. Altijd top vakantiedeals voor de beste zonbestemmingen, zonvakanties en strandvakanties. Waar de beste zonbestemming, met goedkope last minutes en all inclusive strandvakanties voor juni? Travel Bucketlist heeft het complete overzicht!

Vakantiedeals juni

Alle vakanties met vertrek in juni

Waar op zonvakantie in juni?

De beste zonvakantie bestemmingen voor juni. In het Caribisch gebied, Azië, Europa en het Midden Oosten zijn nu vele bestemmingen te vinden voor een heerlijke zonvakantie en strandvakantie. In het Middellandse Zeegebied is de zomerse periode helemaal losgebarsten. Veel zon, bijna geen neerslag, heerlijke stranden en het water in de Middellandse Zee heeft inmiddels ook temperatuur van 20 graden bereikt.

De beste zonbestemmingen Caribbean

Buiten Europa is er ook volop keuze uit prachtige bestemmingen voor een last minute all inclusive vakantie. Juni is de laatste maand in het Caribisch gebied, voor het weer onstuimig wordt. Het is de beroemde stilte voor de storm. Het weer is kalm, met veel zon en weinig neerslag. De temperatuur ligt hier net boven de 30 graden. Dit is misschien wel de fijnste periode om in de Caribbean te verblijven. Vanwege hun ligging aan de rand van de Caribbean, lopen de Bahama’s wat voor in het seizoen. Hier is het stormseizoen al begonnen, met de kans op behoorlijk slecht weer.

De beste zonbestemmingen Afrika

Men zou het niet verwachten, maar het weer in Afrika is erg divers. Zo is het gebied grenzend aan de Rode Zee, met zonbestemmingen als Hurghada met temperaturen van rond de 40 graden behoorlijk warm. In andere gebieden zoals Gambia, of Tanzania variëren de temperaturen tussen de 25 en 35 graden. Ook de Canarische eilanden en Kaapverdië zijn met temperaturen rond de 25 graden aangenaam. In Mauritius is het orkaanseizoen afgelopen. De maand juni is veruit de beste maand om een heerlijke strandvakantie Mauritius te boeken.

De beste zonbestemmingen Azië en het Midden Oosten

In Azië is in veel landen het regenseizoen losgebarsten. Indonesië heeft het regenseizoen al gehad en zit in de beste maanden als vakantiebestemming. Het weer is het meest stabiel en met net geen 30 graden op zijn koelst. Bali is de meest populaire bestemming voor een all inclusive zonvakantie. Geniet hier op het strand, tijdens het watersporten, of ontdek dit prachtige eiland, tijdens excursies of rondreizen.