Goedkope vakantie Cook Eilanden 2020-2021
Werelddeel: Oceanië
Vliegafstand: meer dan 24 uur
Taal: Rarotongaans
Valuta: Cookeilandse dollar
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Cook eilanden 2020-2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Cook eilanden. Ontspan op de ‘bounty eilanden’ van de Cook eilanden, met hun zandstranden, baaien, koraalriffen en all inclusive resorts. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Cook eilanden zonvakanties.

Goedkope vakanties cook eilanden

 

Vakantie weer cook eilanden komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
23°C 0mm
10m/s 85% 81%
22 oktober
24°C / 23°C
matige regen
23 oktober
23°C / 23°C
matige regen
24 oktober
24°C / 23°C
lichte regen
25 oktober
24°C / 22°C
zware regenval
26 oktober
23°C / 21°C
zeer zware regenval
27 oktober
23°C / 23°C
zware regenval
28 oktober
23°C / 22°C
lichte regen
29 oktober
22°C / 21°C
lichte regen
30 oktober
24°C / 23°C
matige regen
31 oktober
24°C / 22°C
zware regenval
1 november
25°C / 24°C
lichte regen
2 november
25°C / 24°C
matige regen
 

All inclusive zonvakantie in het paradijs

Geniet van de paradijselijke Cookeilanden in de Stille Zuidzee. De Stille Zuidzee is het thuis van verschillende prachtige eilandengroepen, waaronder de prachtige Frans Polynesische eilanden zoals Bora Bora en Tahiti, maar ook de idyllische Cookeilanden mogen niet worden vergeten. De Cookeilanden zijn 15 koraaleilanden ontstaan uit vulkanen en koraal aangroei. 11 van de Cookeilanden zijn bewoond. De eilanden hebben een paradijselijke uitstraling, met hun koraal zandstranden, palmbomen en prachtige flora en fauna. Hier kan men heerlijk ontspannen, tot rust komen en genieten tijdens een last minute all inclusive vakantie.

Ontdek alle Cook Eilanden tijdens uw strandvakantie

Verblijf in één van de prachtige resorts op de Cookeilanden en ontdek deze bijzondere eilanden. Het hoofdeiland is Rarotonga, welke een prachtig bergachtig bebost binnenland heeft. De bevolking woont aan de kuststrook. Het eiland is omgeven door een koraal ring waarbinnen heerlijk gesnorkeld en gedoken kan worden. Verblijf in een prachtig resort, bewonder de prachtige natuur, ontdek de cultuur en maak kennis met de bevolking van de Cookeilanden. Bezoek ook het idyllische Aitutaki. Dit atol eiland bestaat uit een klein eiland met een grote lagune, omgeven door een koraalrif. Op het dunbevolkte eiland kan men in alle rust genieten van het azuurblauwe zeewater, de prachtige zeedieren, de prachtige natuur en de heerlijke klimaat. Één van de excursies die u hier kunt maken is een vlucht langs meerdere prachtige atoleilanden . Ook een Lagoon cruise behoort tot de mogelijkheden. Een verblijf op de Cookeilanden staat in het teken van ontspannen en genieten. Ontdek de Cookeilanden tijdens een heerlijke all inclusive vakantie.

lees verder...