Goedkope vakantie Formentera 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope vakantie Formentera 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Formentera. Ontdek de rust en natuur op het idyllische Formentera. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Formentera zonvakanties.

Goedkope vakanties formentera

 

Vakantie weer formentera komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
23°C 0mm
7m/s 85% 19%
2 oktober
24°C / 18°C
lichte regen
3 oktober
21°C / 17°C
lichte regen
4 oktober
22°C / 20°C
lichte regen
5 oktober
21°C / 19°C
onbewolkt
6 oktober
22°C / 20°C
onbewolkt
7 oktober
23°C / 19°C
matige regen
8 oktober
20°C / 19°C
matige regen
9 oktober
21°C / 19°C
onbewolkt
10 oktober
21°C / 20°C
onbewolkt
11 oktober
19°C / 18°C
licht bewolkt
12 oktober
18°C / 16°C
lichte regen
13 oktober
17°C / 15°C
lichte regen
 

Geniet van alle rust op Formentera tijdens je zonvakantie

Daar waar mensen naar Ibiza gaan om te feesten, gaan andere mensen voor de rust naar Formentera. Het kleinste eiland van de Balearen is alleen bereikbaar via boot en daarom rustiger dan de andere eilanden. Wanneer u in alle rust wilt genieten van uw last minute zonvakantie, zit goed op Formentera. Formentera is nog vrij van het massatoerisme, waardoor u hier heerlijk in alle rust kunt genieten van de zon, zee en de natuur op het eiland. Het eiland heeft heerlijke brede en vooral rustige zandstranden. Op een aantal stranden bij resorts na, mag men op bijna het hele eiland naakt baden of naakt zonnebaden.

Actieve strandvakantie op Formentera

Wanneer u tijdens uw vakantie niet alleen wilt zonnebaden op het strand, dan kunt u hier ook verschillende watersporten beoefenen of fietstochten maken door de natuur. Jaarlijks komen veel vogelspotters naar Formentera voor de Flamingo’s en vele andere vogelsoorten. Veel van de natuur op het eiland valt onder het nationale park Ses Salines, welke een UNESCO werelderfgoed is. Op het eiland zijn in de verschillende badplaatsen leuke terrasjes en restaurants te vinden, waar je lekker kan eten en of genieten van een drankje. In Es Pujols zijn diverse winkeltjes en boetiekjes waar je souvenirs kan vinden. Voor het echte stappen of uitgaan moet je op Ibiza zijn.

lees verder...