Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Spaans
Valuta: Mexicaanse Peso
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Mexico 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Mexico. Moderne en historische steden, natuur, cultuur en de mooiste stranden. Geniet in Mexico van een zonvakantie. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Mexico zonvakanties.

Goedkope vakanties mexico

 

Vakantie weer mexico komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
31°C 6mm
2m/s 63% 10%
21 september
31°C / 24°C
lichte regen
22 september
31°C / 24°C
matige regen
23 september
32°C / 23°C
matige regen
24 september
28°C / 24°C
zware regenval
25 september
31°C / 25°C
lichte regen
26 september
31°C / 25°C
zware regenval
27 september
29°C / 24°C
matige regen
28 september
28°C / 24°C
matige regen
29 september
28°C / 25°C
matige regen
30 september
28°C / 24°C
matige regen
1 oktober
29°C / 25°C
matige regen
2 oktober
26°C / 24°C
zware regenval
 

Veelzijdige zonvakantie bestemming Mexico

De cultuur van Mexico is gevormd door een eeuwenoude geschiedenis. Dit dateert uit de tijd van de Azteken en Maya's en de invloeden van de Spaanse kolonisten in een veel latere tijd. De huidige getemperde mentaliteit en cultuur is uit deze combinatie ontstaan. Mexico kent meer dan 1.800 vliegvelden en is dus zeer goed bereikbaar. U vliegt rechtstreeks op Cancun, Cozumel, Mexico City, Acapulco, Monterrey en tal van andere steden. Ook heeft u geen reisvisum nodig.

All inclusive resorts en historische maya steden in Yucatan

Als u meer van de inheemse bevolking en cultuur wilt ervaren, zijn er genoeg locaties om naartoe te gaan in de jungle. Of u kunt de gigantische tempels bewonderen en de reeds eeuwen geleden verlaten historische steden. Maar Mexico heeft ook een ontelbaar aantal luxueuze all inclusive resorts aan prachtige gouden zandstranden. Hier vind u ook de lokale restaurants met overheerlijke typisch Mexicaanse gerechten. U kunt hier ook prachtig duiken of zwemmen met dolfijnen. In Mexico vindt u alles wat uw "vakantie-hartje" begeert!

lees verder...