Goedkope vakantie Toscane 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst

Goedkope vakantie Toscane 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Toscane. Misschien wel het mooiste deel van Italië! Ontdek wat Toscane zo bijzonder maakt tijdens je zonvakantie Italië. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Toscane zonvakanties.

Goedkope vakanties toscane

 

Vakantie weer toscane komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: geheel bewolkt
28°C 0mm
0m/s 40% 100%
20 september
26°C / 19°C
lichte regen
21 september
26°C / 18°C
onbewolkt
22 september
25°C / 18°C
lichte regen
23 september
25°C / 18°C
zware regenval
24 september
21°C / 18°C
zware regenval
25 september
20°C / 17°C
matige regen
26 september
20°C / 16°C
lichte regen
27 september
20°C / 14°C
onbewolkt
28 september
20°C / 14°C
matige regen
29 september
21°C / 16°C
zware regenval
30 september
22°C / 16°C
lichte regen
1 oktober
21°C / 17°C
lichte regen
 

Ontdek de schoonheid van Italië in Toscane

Van de scheve toren van Pisa tot de beroemde druivenranken langs de wijnroute bij Florence. De Toscane is een iconisch landschap met wereldberoemde trekpleisters en gastvrijheid. Vanaf de toren van Pisa is het een kleine wandeling naar de kathedraal. Een trekpleister welke nog wel eens over het hoofd wordt gezien. Ook nabij gelegen is het heilige veld van Camposanto. Een gigantische begraafplaats welke een bijzondere vrede en rust uitstraalt. De Tuscaanse kunstgeschiedenis is wereldberoemd. Bezoek Florence voor een culturele trip door wereldberoemde stuken van o.a. Michaelangelo en Botacelli. Twee maal per jaar worden er de beroemde paardenraces gehouden in Toscane. Een happening waarbij je ogen en oren tekort komt. Natuurlijk mag u de wijnroute niet missen welke als een slang door het Toscaanse landschap kronkelt.

Ervaar het echte Italië

Toscane biedt alles voor liefhebbers van kunst, cultuur, natuur en romantiek. Maar de Italiaanse regio Toscane heeft ook een prachtige kustlijn met rotsen, baaien en zandstranden. U kunt hier heerlijk zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Langs de kust vindt u prachtige all inclusive resorts en rustieke hotels. Het Italiaanse landschap is divers en de gastronomie ver doorontwikkeld door jaren lange ervaring in toerisme. Maar wat vooral in stand is gehouden, is gezelligheid en het genieten van lekker eten en de aanwezigheid van vrienden en familie. Het landschap van de Toscane is beeldschoon en de bevolking traditioneel gastvrij. Ervaar het echte Italië. Boek een last minute all inclusive vakantie naar de Toscane.

lees verder...