Maxx Royal Glijbanen

Kindvriendelijke vakantie 2020-2021! Kindvriendelijke familievakantie boeken met korting? Maak gebruik van hoge kortingen op zonvakanties van de grote reisaanbieders. Boek met een aanbieding een goedkope kindvriendelijke vakantie naar je favoriete zonbestemming. Vergelijk de acties van de reisaanbieders bij Travel Bucketlist en geniet met het hele gezin van een goedkope kindvriendelijke vakantie.

Beste reisbureaus voor een kindvriendelijke vakantie

Kindvriendelijke vakantie arrangementen

Heerlijk met de hele familie op vakantie is natuurlijk fantastisch. In de kindvriendelijke resorts is er voor zowel de ouders als de kinderen genoeg vermaak. Om de familievakantie zo goed mogelijk te laten verlopen hebben de reisaanbieders allemaal mooie familie arrangementen. Zo heeft Sunweb Xperience, Corendon 4kids, Lavida Kids&Fun en heeft TUI onder andere Family Life en Splashworld en Kids Club by Family life. Daarnaast heeft TUI ook nog volop andere kindvriendelijke resorts en accommodaties. Ook Corendon biedt tal van vakanties naar resorts en hotels met kinderfaciliteiten. Corendon biedt zelfs reizen naar resorts waar een oppasservice mogelijk is.

Familievakantie zonbestemmingen

In het Middellandse-zeegebied zijn de familie vakantiebestemmingen in overdaad aanwezig. Zonbestemmingen aan de Turkse Riviéra, de Griekse eilanden, de Portugese Algarve, de Spaanse Costa’s en natuurlijk de Canarische eilanden zijn uitermate geschikt voor een familievakantie. Op deze bestemmingen vindt men grote resorts, met goede voorzieningen en genoeg manieren om zich te vermaken. Vaak zijn er volop activiteiten in het resort mogelijk en anders zijn ze nabij, op het strand, of is er een waterpark of attractiepark in de buurt.Ook de vele bestemmingen buiten Europa, zoals in het Caribisch gebied, Afrika, het Midden Oosten en in Azië kennen luxe resorts met voldoende kindvriendelijke faciliteiten.

lees verder...