Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer

Goedkope vakantie Zakynthos 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Zakynthos. Stelletjes genieten van een romantische strandvakantie op Zakynthos. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Zakynthos zonvakanties.

Even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Goedkope vakanties zakynthos

 

Vakantie weer zakynthos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
21°C 0mm
1m/s 73% 3%
8 juni
22°C / 18°C
onbewolkt
9 juni
23°C / 20°C
onbewolkt
10 juni
23°C / 21°C
zwaar bewolkt
11 juni
22°C / 19°C
onbewolkt
12 juni
21°C / 19°C
geheel bewolkt
13 juni
21°C / 19°C
onbewolkt
14 juni
22°C / 19°C
zwaar bewolkt
15 juni
22°C / 19°C
zwaar bewolkt
16 juni
22°C / 19°C
onbewolkt
17 juni
21°C / 19°C
onbewolkt
18 juni
23°C / 20°C
onbewolkt
19 juni
23°C / 20°C
onbewolkt
 

Idyllische stranden en all inclusive resorts op Zakynthos

Een prachtig eiland in de Ionische zee ten westen van Griekenland. Het is een topbestemming voor verliefde stellen en zonaanbidders. Het eiland heeft alles van prachtige witte stranden tot gezellige party's tot in de late uurtjes. Bezoek met een boot het bijzondere Scheepswrak baai Navagio Beach of verken met een scooter het binnenland. De stranden met luxe all inclusive resorts aan de oost- en noordkust zijn ideaal voor families met kinderen.

Ontdek de cultuur en natuur van Zakynthos

Ook de cultuur en geschiedenis liefhebber komt niet tekort op dit eiland. In de hoofdstad vindt u veel historische architectuur. Zoals de kerk van Agios Dionysios en het kasteel in het nabij gelegen dorp Bochali. Het leven op Zakynthos is heerlijk langzaam en ontspannen met veel zon en heerlijke temperaturen. In het westen van het eiland vindt u een prachtig landschap op een bergachtig plateau met fantastische ondiepe baai. De onderwater liefhebbers moeten naar de baai van Laganas. Dit is een zeer populaire locatie om te duiken en te snorkelen, met een prachtig kleurrijk zeeleven. U komt vele prachtige vissen tegen, maar ook octopussen en schildpadden. Een vakantie op Zakynthos staat garant voor plezier voor jong en oud. Of u nu van ontspanning of activiteit houdt.

lees verder...