Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer

Goedkope vakantie Zakynthos 2020-2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Zakynthos. Stelletjes genieten van een romantische strandvakantie op Zakynthos. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Zakynthos zonvakanties.

Goedkope vakanties zakynthos

 

Vakantie weer zakynthos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
23°C 1mm
3m/s 73% 99%
3 oktober
24°C / 22°C
geheel bewolkt
4 oktober
25°C / 24°C
zwaar bewolkt
5 oktober
26°C / 24°C
geheel bewolkt
6 oktober
24°C / 21°C
lichte regen
7 oktober
23°C / 22°C
onbewolkt
8 oktober
21°C / 19°C
matige regen
9 oktober
21°C / 18°C
zware regenval
10 oktober
22°C / 20°C
onbewolkt
11 oktober
22°C / 21°C
onbewolkt
12 oktober
22°C / 20°C
onbewolkt
13 oktober
23°C / 21°C
onbewolkt
14 oktober
23°C / 21°C
onbewolkt
 

Idyllische stranden en all inclusive resorts op Zakynthos

Een prachtig eiland in de Ionische zee ten westen van Griekenland. Het is een topbestemming voor verliefde stellen en zonaanbidders. Het eiland heeft alles van prachtige witte stranden tot gezellige party's tot in de late uurtjes. Bezoek met een boot het bijzondere Scheepswrak baai Navagio Beach of verken met een scooter het binnenland. De stranden met luxe all inclusive resorts aan de oost- en noordkust zijn ideaal voor families met kinderen.

Ontdek de cultuur en natuur van Zakynthos

Ook de cultuur en geschiedenis liefhebber komt niet tekort op dit eiland. In de hoofdstad vindt u veel historische architectuur. Zoals de kerk van Agios Dionysios en het kasteel in het nabij gelegen dorp Bochali. Het leven op Zakynthos is heerlijk langzaam en ontspannen met veel zon en heerlijke temperaturen. In het westen van het eiland vindt u een prachtig landschap op een bergachtig plateau met fantastische ondiepe baai. De onderwater liefhebbers moeten naar de baai van Laganas. Dit is een zeer populaire locatie om te duiken en te snorkelen, met een prachtig kleurrijk zeeleven. U komt vele prachtige vissen tegen, maar ook octopussen en schildpadden. Een vakantie op Zakynthos staat garant voor plezier voor jong en oud. Of u nu van ontspanning of activiteit houdt.

lees verder...