Goedkope vakantie Marokko 2020
Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Arabisch
Valuta: Marokaanse Dirham
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope vakantie Marokko 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Marokko. Geniet op de stranden Casablanca en Agadir of bezoek het bijzondere binnenland en de stad Marrakech. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Marokko zonvakanties.

Goedkope vakanties marokko

 

Vakantie weer marokko komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
32°C 0mm
2m/s 25% 63%
1 oktober
30°C / 16°C
licht bewolkt
2 oktober
27°C / 14°C
onbewolkt
3 oktober
20°C / 16°C
zwaar bewolkt
4 oktober
26°C / 10°C
onbewolkt
5 oktober
29°C / 12°C
onbewolkt
6 oktober
32°C / 14°C
onbewolkt
7 oktober
34°C / 17°C
onbewolkt
8 oktober
35°C / 19°C
geheel bewolkt
9 oktober
36°C / 20°C
zwaar bewolkt
10 oktober
36°C / 19°C
onbewolkt
11 oktober
35°C / 19°C
half bewolkt
12 oktober
34°C / 18°C
onbewolkt
 

Geniet van veelzijdig Marokko

Marokko, gelegen in noordwest Afrika, is een land welke diverse verschillende culturele invloeden heeft samengebracht in een betoverende mix. In Marokko heeft u een vakantie met veel mogelijkheden. Van druk bezochte eindeloze markten in de stad tot de eenzaamheid tijdens een adembenemende excursie in de woestijn tot heerlijk ontspannen en verwend worden op een idyllisch zandstrand aan de zee. Binnen 4 uren bent u geland op Marrakech of Casablanca en bevindt u zich direct in een compleet andere wereld.

Ervaar de bijzondere culturele mix van Marokko

Marokko bevindt zich eigenlijk op een kruising tussen landen van verschillende culturen. Afrikaanse invloed vanuit het zuiden, Arabische en Aziatische invloed vanuit het oosten, en de invloed uit het noorden vanuit het Middellandse zee gebied. En aan de westelijke kant in de Atlantische Oceaan liggen de Canarische eilanden met een enigszins Europese invloed. U vindt het terug in alles om u heen. De muziek, het eten en de architectuur langs de straten. Hoe dan ook, van een compleet verzorgd all inclusive resorts aan het strand tot op een matje slapen in een tent in de woestijn. In Marokko kun je het allemaal ervaren.

lees verder...