Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Spaans, Engels, Duits
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope vakantie Lanzarote 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes de Lanzarote. Geniet van een actieve vakantie of relax vakantie op Lanzarote. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Lanzarote zonvakanties.

Goedkope vakanties lanzarote

 

Vakantie weer lanzarote komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
23°C 0mm
6m/s 69% 83%
1 oktober
23°C / 21°C
zwaar bewolkt
2 oktober
23°C / 20°C
geheel bewolkt
3 oktober
22°C / 20°C
lichte regen
4 oktober
22°C / 19°C
lichte regen
5 oktober
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
6 oktober
22°C / 21°C
geheel bewolkt
7 oktober
22°C / 20°C
geheel bewolkt
8 oktober
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
9 oktober
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
10 oktober
26°C / 21°C
geheel bewolkt
11 oktober
25°C / 22°C
onbewolkt
12 oktober
25°C / 22°C
zwaar bewolkt
 

Waan je in een andere wereld op Lanzarote

Ontdek het mooie eiland Lanzarote. Het is onderdeel van de Spaanse Canarische Eilanden langs de kust van Afrika. Hier beleef je het Spaanse plezier met een vleug mysterie van een woestijn eiland. In het nationale park Timanfaya, is het net of begeeft u zich op een maan landschap. Door het vulkanische verleden van het eiland is dit vandaag de dag een wonderlijke ervaring voor de zintuigen. Van diepe kraters tot rot formaties zover het oog kan zien. Als u vervolgens uw reis voortzet naar de kust, stapt u in een mum van tijd in een compleet andere wereld. Prachtige zandstranden en helder blauw water. Hier is het goed vertoeven voor de liefhebber van zon, zee en snorkelen.

Lanzarote, ideaal voor een actieve vakantie en relaxvakantie

In het zuiden van het eiland, slechts 15 minuten van het vliegveld, vindt u diverse luxe resorts welke vele mogelijkheden bieden voor een actieve vakantie. In de hoofdstad kunt u elke avond terecht om heerlijk te eten of tot in de late uurtjes te feesten. Maar Lanzarote biedt ook genoeg voor de liefhebber van rust en ontspanning. Er zijn voldoende all inclusive resorts met volledige verzorging en spa en wellness om te relaxen. In de loop van de avond kunt u heerlijk wandelen aan de promenade en genieten van fantastische visgerechten in de lokale restaurants.

lees verder...