✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope vakantie Costa Rica 2020-2021
Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 15 uur
Taal: Engels
Valuta: Colon
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope vakantie Costa Rica 2020-2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Costa Rica. Met een tropisch regenwoud en luxe all inclusive resorts aan kilometers lange goudgele stranden is Costa Rica een heerlijke vakantie bestemming. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Costa Rica zonvakanties.

Goedkope vakanties costa rica

 

Vakantie weer costa rica komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
21°C 16mm
1m/s 91% 39%
1 december
19°C / 14°C
lichte regen
2 december
19°C / 14°C
matige regen
3 december
18°C / 14°C
matige regen
4 december
17°C / 15°C
zware regenval
5 december
17°C / 14°C
zware regenval
6 december
21°C / 14°C
matige regen
7 december
21°C / 12°C
lichte regen
8 december
21°C / 13°C
lichte regen
9 december
21°C / 13°C
lichte regen
10 december
19°C / 14°C
lichte regen
11 december
21°C / 14°C
lichte regen
12 december
23°C / 12°C
lichte regen
 

Prachtige rondreis en zonvakantie bestemming

Costa Rica is een prachtige vakantiebestemming. Met de ongerepte natuur van het regenwoud is het natuurlijk fantastisch om een rondreis of excursies te maken. Maar je kan ook gewoon echt overnachten in de jungle. Blijf slapen in een boomhut, lodge of luxe hotel. Verblijf midden in de jungle in een all inclusive resort. Costa Rica heeft prachtige kustlijnen. Bij het toeristische Puntarenas ligt een ruim 10 kilometer lang strand. De mooiste stranden van Costa Rica zijn Manuel Antonio Beach, Tamarino Beach en Conchal Beach. Ook actieve vakantiegangers komen graag naar Costa Rica, je kan hier wild water raften, mountainbiken en wandelen en allerlei andere activiteiten ondernemen.

Ontdek de rijke kust van Costa Rica

De naam Costa Rica betekent Rijke Kust. Als een van de groenste, veiligste en meest ontspannen bestemmingen van Midden-Amerika doet het land ook zijn naam eer aan. Aan de Caribbean kust van Costa Rica, lijken de beschutte stranden onaangetast. Aan de Pacifische kust vind je enkele van de mooiste stranden van Costa Rica, bij populaire badplaatsen als Jaco en Dominical vind je nachtclubs, restaurants en bars aan het water. De badplaatsen Tamarindo en Montezuma hebben een ontspannen sfeer.

Duurzaam reizen naar Costa Rica

Costa Rica is erg populair bij eco-toeristen. Het land heeft een groot aantal ecosystemen, met actieve vulkanen, regenwouden en natuurlijk prachtige stranden. Costa Rica is erg milieubewust en een groot deel bestaat uit beschermde gebieden en nationale parken. Natuurliefhebbers voelen zich hier thuis. De flora en fauna is hier prachtig en toegankelijk. Bezoek de verschillende wouden met hun prachtige planten en dieren

lees verder...