De beste 5-sterren all inclusive hotels! Alleen de meest luxe resorts en (appartement) hotels met de beste verzorging en faciliteiten. Voor strandvakanties in zonbestemmingen als: Turkije, Griekenland, Egypte, Kaapverdië, Marokko en Mexico. Alle accommodaties met minimale klantbeoordeling: 9.0! De beoordeling is gebaseerd op wereldwijde reviews bij TripAdvisor. Beoordelingen kunnen enigszins afwijken bij andere aanbieders of vakantie-vergelijkers.

Maxx Royal Kemer Resort
Beoordeling: 9,7
Op basis van: 1000 TripAdvisor reviews
Vanaf € 1.826,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Maxx Royal Resort 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Kom tot rust in het Maxx Royal Resort in Kemer, aan het spierwitte strand verscholen in een baai, omringd door prachtige groene heuvels ligt dit prachtige uitgestrekte resorts met een variëteit aan suites en villa's. Geniet een bijzondere en luxe 5 sterren all inclusive .

Lees meer...

Rixos Sharm el Sheikh
Beoordeling: 9,3
Op basis van: 4595 TripAdvisor reviews
Vanaf € 722,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Rixos Sharm el Sheikh 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Het Rixos Sharm El Sheikh is een ideale vakantie bestemming voor een last minute luxe 5 sterren all inclusive vakantie voor het hele gezin. Het hotel is ruim voorzien van alle faciliteiten. Er zijn 10 zwembaden, 9 restaurants en 6 bars. Ook is er volop gelegenheid voor sporten en wellness. Voor de kinderen is er speciale aandacht.

Lees meer...

Melia Llana Beach Resort & Spa
Beoordeling: 9,0
Op basis van: 1409 TripAdvisor reviews
Vanaf € 984,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Melia Llana Kaapverdië 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Geniet van een heerlijke luxe 5 sterren all inclusive Adults Only vakantie in Melia Llana hotel in Santa Maria Kaapverdië. Ontspan in de uitgebreide wellness, in de zwembaden en op het prachtige zandstrand bij het hotel.

Lees meer...

Secrets Wild Orchid
Beoordeling: 8,8
Op basis van: 63 TripAdvisor reviews
Vanaf € 1.518,- voor 9 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Secrets Wild Orchid 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Geniet op het hagelwitte strand van Jamaica in de zon met een cocktail. Vermaak je tijdens de vele activiteiten in en om het resort. Het Secrets Wild Orchid is een fantastisch hotel voor een last minute luxe 5 sterren all inclusive vakantie Jamaica.

Lees meer...

La Marquise Luxury Resort Complex
Beoordeling: 9,1
Op basis van: 2521 TripAdvisor reviews
Vanaf € 902,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie La Marquise 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Voor Luxe en comfort tijdens uw 5 sterren all inclusive zonvakantie naar Rhodos, verblijft u in het La Marquise hotel, net buiten Faliraki. Dit prachtige hotel biedt alles om heerlijk te kunnen ontspannen, tijdens een welverdiende, compleet verzorgde, .

Lees meer...

Hideaway of Nungwi
Beoordeling: 9,3
Op basis van: 1704 TripAdvisor reviews

Goedkope vakantie Hideaway of Nungwi 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Het Hideaway of Nungwi Resort en Spa is een waar paradijs in het beeldschone Zanzibar. Het eiland is tropisch idyllisch en de sfeer die het uitstraalt wordt versterkt door de luxe en uitstekende service in het resort. Een luxe 5 sterren all inclusive in het Hideaway of Nungwi is puur genieten.

Lees meer...

Regnum Carya Golf & Spa Resort
Beoordeling: 9,5
Op basis van: 2438 TripAdvisor reviews
Vanaf € 1.324,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Regnum Carya Golf & Spa Resort 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Het Regnum Carya Golf Spa & Resort, omgeven door golfbanen, is een uitmuntende accommodatie voor een last minute luxe 5 sterren all inclusive vakantie Turkije.

Lees meer...

Maxx Royal Belek Golf Resort
Beoordeling: 9,7
Op basis van: 3727 TripAdvisor reviews
Vanaf € 869,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Maxx Royal Golf Resort 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige vakantie met kids aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Het Maxx Royal is een echt familiehotel en biedt fantastische accommodaties voor jong en oud voor een heerlijke last minute luxe 5 sterren all inclusive vakantie Turkije.

Lees meer...

Hilton Dalaman Sarigerme
Beoordeling: 9,4
Op basis van: 3679 TripAdvisor reviews
Vanaf € 795,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Hilton Dalaman 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! In het Hilton hotel Dalaman kun je genieten van alle luxe en comfort die jij je kunt wensen. De uitmuntende luxe 5 sterren all inclusive service die geboden wordt is precies wat bij de naam Hilton Hotels past.

Lees meer...

Magic Life Sharm El Sheikh Imperial
Beoordeling: 9,2
Op basis van: 902 TripAdvisor reviews
Vanaf € 656,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Magic Life Imperial 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Voor een luxe 5 sterren all inclusive vakantie Egypte gevuld met talloze sporten en activiteiten zit je in het Imperial hotel in Sharm el Sheikh goed. Het Tui Magic Life Sharm el Sheikh Imperial is een echt luxe sporthotel.

Lees meer...

TUI Magic Life Masmavi
Beoordeling: 8,5
Op basis van: 343 TripAdvisor reviews
Vanaf € 698,- voor 8 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Magic Life Masmavi 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Het Magic Life Masmavi biedt alles wat je je kan wensen voor een ontspannen last minute luxe 5 sterren all inclusive vakantie. Gelegen aan het strand van de Turkse Rivièra, is het Magic Life Masmavi een prachtig hotel met luxe, comfort en plezier voor het hele gezin

Lees meer...

Paradise Cove Boutique Hotel
Beoordeling: 9,0
Op basis van: 1839 TripAdvisor reviews
Vanaf € 1.504,- voor 10 dagen (all inclusive, inclusief vlucht en transfer)

Goedkope vakantie Paradise Cove Boutique 2019/2020 boeken? Vind hier de huidige aanbiedingen, last minutes en vroegboekkortingen voor dit luxe hotel! Mauritius is een uitstekende bestemming voor een last minute luxe 5 sterren all inclusive vakantie. Geniet op deze idyllische bestemming van een romantische luxe compleet verzorgde vakantie in het Paradise Cove Boutique resort.

Lees meer...
Toon meer...