Goedkope vakantie Miami Beach 2020
Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Engels
Valuta: Dollar
Reisdocumenten: Paspoort, ESTA formulier
Beste reistijd: Lente, Winter

Goedkope vakantie Miami 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Miami. Witte stranden, bruisend nachtleven, natuur en cultuur, tropisch weer. Miami is de vakantiebestemming in Florida voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Miami zonvakanties.

Goedkope vakanties miami

 

Vakantie weer miami komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
30°C 13mm
3m/s 60% 44%
2 oktober
28°C / 26°C
matige regen
3 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
4 oktober
29°C / 27°C
matige regen
5 oktober
29°C / 28°C
lichte regen
6 oktober
29°C / 28°C
lichte regen
7 oktober
29°C / 27°C
lichte regen
8 oktober
30°C / 28°C
matige regen
9 oktober
29°C / 28°C
zware regenval
10 oktober
28°C / 28°C
zware regenval
11 oktober
29°C / 28°C
zware regenval
12 oktober
30°C / 28°C
matige regen
13 oktober
30°C / 28°C
lichte regen
 

Miami, bruisende zonbestemming voor jong en oud

Welcome to Miami! Zon, zee, strand en all inclusive krijgt pas echt betekenis in Miami. Het hete Miami is bruisend, energiek, sexy en glamoureus. Met verkoeling van de helder blauwe Caribische Zee, is Miami een waar all inclusive vakantie paradijs. Miami Beach strekt kilometers in beide richtingen, er lijkt geen eind te komen het het zon overgoten zandstrand en hemels blauwe water. Als u een tocht maakt naar Venetiaanse Eilanden, kunt u zich laten verwonderen door de enorme en extravagante woningen van filmsterren en andere beroemdheden. Miami is ook een beetje Afrikaanse- en Australische Safari, in het dierenpark van Zoological Wildlife Foundation en Zoo Miami. Hier vindt je onder andere leeuwen, alligators, zebra's, kangoeroes en wolven.

Cruise de Caribbean vanuit Miami

Miami is tevens een wereldberoemde vertrekhaven van cruiseschepen. Vanuit Miami vaart u langs de kust naar New York en verder of maakt u de mooiste Caraïbische ontdekkingstochten langs exotische bestemmingen als de Bahamas, Cuba, Jamaica en Cancun. Boek hier uw Cruise Miami!

lees verder...