Je kunt vanaf nu een vakantie boeken met vroegboekkorting voor 2020 / 2021

Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Engels
Valuta: Kenia Shilling
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Zomer, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon advies)

Goedkope vakantie Kenia 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Kenia. Ontdek het bijzondere zonvakantie land Kenia, boeiende cultuur, bijzondere natuur en luxe all inclusive resorts. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Kenia zonvakanties.

Goedkope vakanties kenia

Kenia, Safari, Surfen en puur genieten

Leeuwen, luipaarden, giraffen, zebra's en olifanten; Kenia is thuis voor vrij wel alle verschillende soorten wildleven welke in Afrika te vinden zijn. Kenia is dan ook het populairste land van Afrika voor een echte safari. Het land kent meer dan veertig nationale parken met een beschermde leefomgeving voor het wildleven. Deze zijn gelegen tussen het meer Victoria en de Indische oceaan. Het enorme landschap is indrukwekkend en onvergetelijk. Het land is ondertussen compleet ingesteld op safari's. De jeeps, bussen en zelfs lichte vliegtuigen, brengen dagelijks de vele toeristen van en naar hun bestemming.

Kenia, de last minute vakantiebestemming voor avonturiers en zongenieters

Kenia is ook een vakantie bestemming voor de echte cultuur liefhebber. Hier vindt u nog ca. 40 verschillende traditionele stammen. Elk met hun eigen unieke levensstijl en gewoonten. Het land is in de afgelopen jaren minder populair geworden onder reizigers vanwege onrust en militaire activiteiten. Door spanningen tijdens verkiezingen in het verleden, heeft de economie een deuk opgelopen en is het toerisme flink ingezakt. Echter trekt het land nog steeds vele bezoekers elk jaar. De lokale bevolking ontvangt u nog met open armen en staat volledig voor u klaar, om u in al uw wensen te voorzien. De mooie all inclusive resorts zijn nog compleet verzorgd en prachtig onderhouden. Kenia is nog altijd een prachtige last minute vakantie bestemming voor avonturiers en cultuur genieters.

lees verder...

0
0
0
s2smodern

Vakantieweerkenia

Verwacht voor morgen: lichte regen
26°C 1mm
2m/s 32% 32%
3 april
26°C / 15°C
lichte regen
4 april
25°C / 15°C
lichte regen
5 april
26°C / 15°C
lichte regen
6 april
26°C / 15°C
lichte regen
7 april
25°C / 16°C
matige regen
8 april
22°C / 15°C
zware regenval

Volgende maand weg