Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst

Goedkope last minute Benidorm all inclusive 2019 boeken? Vind hier de beste en last minutes Benidorm. Bruisend uitgaansleven en populair voor jongerenvakanties, maar Benidorm is ook een familievakantie bestemming. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Benidorm zonvakanties.

Familievakantie naar party bestemming Benidorm

Benidorm, één van de bekendste badplaatsen aan de Costa Blanca. Jaarlijks komen hier vele toeristen in de zomer, om te genieten van de zon, zee, strand en het uitgaansleven. Maar ook in de winter is Benidorm een populaire badplaats. Veel senioren komen hier om te overwinteren in het zachte Spaanse winterweer. Benidorm heeft veel te bieden aan toeristen van alle leeftijden. Natuurlijk is er het uitgaansleven voor de jongeren, maar ook senioren gezinnen met kleine kinderen kunnen hier genieten van een welverdiende all inclusive vakantie. In en om Benidorm bevinden zich diverse bezienswaardigheden en mogelijkheden activiteiten te ondernmen.

Overwinteren in Benidorm

In Benidorm zal iedereen zich vermaken. Natuurlijk is er het strand om zich op te vermaken, of allerlei activiteiten in zee te ondernemen. Maar er is meer. Er zijn diverse bezienswaardigheden, zoals een 18e eeuwse kerk en een prachtig park. In de omgeving bevindt zich Aqualandia, een enorm waterpark. Met Mundomar is er een dierenpark voor het kinderen en jonge gezinnen bij Benidorm en dan is er natuurlijk nog het attractiepark Terra Mitica. Naast het prachtige weer, het strand en een mooie omgeving, heeft Benidorm dus nog veel meer ingrediënten voor een fantastische vakantie onder de Spaanse zon. In de winter is het hier minder warm, maar duidelijke warmer dan in Nederland. Dit maakt Benidorm dan ook uitermate geschikt voor de senioren van Nederland en België om te overwinteren in Benidorm.

lees verder...

Beste reisbureaus voor benidorm

0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2018

Vakantieweerbenidorm

Verwacht voor morgen: lichte regen
17°C 2mm
2m/s 63% 97%
23 april
21°C / 10°C
lichte regen
24 april
21°C / 9°C
onbewolkt
25 april
22°C / 12°C
zwaar bewolkt
26 april
20°C / 11°C
onbewolkt
27 april
21°C / 13°C
onbewolkt
28 april
21°C / 13°C
half bewolkt

Volgende maand weg