Goedkope vakantie Benidorm 2019/2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst

Goedkope last minute Benidorm all inclusive 2019/2020 boeken? Vind hier de beste en last minutes Benidorm. Bruisend uitgaansleven en populair voor jongerenvakanties, maar Benidorm is ook een familievakantie bestemming. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Benidorm zonvakanties.

Goedkope last minutes benidorm all inclusive

Familievakantie naar party bestemming Benidorm

Benidorm, één van de bekendste badplaatsen aan de Costa Blanca. Jaarlijks komen hier vele toeristen in de zomer, om te genieten van de zon, zee, strand en het uitgaansleven. Maar ook in de winter is Benidorm een populaire badplaats. Veel senioren komen hier om te overwinteren in het zachte Spaanse winterweer. Benidorm heeft veel te bieden aan toeristen van alle leeftijden. Natuurlijk is er het uitgaansleven voor de jongeren, maar ook senioren gezinnen met kleine kinderen kunnen hier genieten van een welverdiende all inclusive vakantie. In en om Benidorm bevinden zich diverse bezienswaardigheden en mogelijkheden activiteiten te ondernmen.

Overwinteren in Benidorm

In Benidorm zal iedereen zich vermaken. Natuurlijk is er het strand om zich op te vermaken, of allerlei activiteiten in zee te ondernemen. Maar er is meer. Er zijn diverse bezienswaardigheden, zoals een 18e eeuwse kerk en een prachtig park. In de omgeving bevindt zich Aqualandia, een enorm waterpark. Met Mundomar is er een dierenpark voor het kinderen en jonge gezinnen bij Benidorm en dan is er natuurlijk nog het attractiepark Terra Mitica. Naast het prachtige weer, het strand en een mooie omgeving, heeft Benidorm dus nog veel meer ingrediënten voor een fantastische vakantie onder de Spaanse zon. In de winter is het hier minder warm, maar duidelijke warmer dan in Nederland. Dit maakt Benidorm dan ook uitermate geschikt voor de senioren van Nederland en België om te overwinteren in Benidorm.

lees verder...
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerbenidorm

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
20°C 0mm
7m/s 37% 24%
14 november
15°C / 9°C
geheel bewolkt
15 november
14°C / 5°C
half bewolkt
16 november
15°C / 4°C
onbewolkt
17 november
15°C / 6°C
geheel bewolkt
18 november
17°C / 7°C
onbewolkt
19 november
17°C / 6°C
onbewolkt

Beste reisbureau 2019

Volgende maand weg