✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Frankrijk Menton 52851224 123rf

Waar goedkoop op vakantie naar de zon in augustus 2021? Hier vind je de beste zomervakantie aanbiedingen, last minutes en vakanties met vroegboekkorting. Altijd top vakantiedeals voor de beste zonbestemmingen, zonvakanties en strandvakanties. Waar de beste zonbestemming, met goedkope last minutes en all inclusive strandvakanties voor augustus? Travel Bucketlist heeft het complete overzicht!

Vakantiedeals augustus

Alle vakanties met vertrek in augustus

Waar op zonvakantie in augustus?

De beste zonvakantie bestemmingen voor augustus. Zowel in Azië, Europa en Afrika zijn nu vele zomervakantie zonbestemmingen te vinden voor een heerlijke zonvakantie of strandvakantie. Augustus is dé vakantiemaand bij uitstek. Voor veel Europeanen is dit hét moment om op vakantie te gaan. Zuid-Europa kent veel populaire zonbestemmingen. Het weer is heerlijk, met veel warme dagen, waarbij de temperaturen gemakkelijk oplopen tot 30 graden. Boek niet te laat. Want in deze populaire zomervakantie periode (en tijdens de bouwvak) kan jouw favoriete all inclusive resort of zonbestemming ook uitverkocht zijn!

De beste zonbestemmingen Europa

Augustus is de warmste maand van het jaar. De landen in Alpen gebied laten hier hun zomerse pracht zien, dit zijn ook verrassende bestemmingen voor een all inclusive vakantie. Ook in de Scandinavische landen is het heerlijk zomers weer. Europa biedt een ruime keuze aan zonbestemmingen voor een last minute zonvakantie. Maar voor een zonovergoten strandvakantie moet je natuurlijk in het Middellandse Zeegebied of op de Canarische Eilanden zijn in deze maand.

De beste zonbestemmingen Azië en het Midden Oosten

In Azië heerst in veel gebieden volop het regenseizoen, in het westelijke deel liggen enkele fraaie zonbestemmingen. Bali en Indonesië, evenals Sri Lanka en Goa in India zijn erg populair, zeker in Augustus. Deze gebieden zijn niet alleen erg mooie bestemmingen voor een zonvakantie, maar ook prachtige rondreis bestemmingen.

De beste zonbestemmingen Afrika

In de Indische oceaan bevinden zich de Malediven, Seychellen, Comoren en de eilanden Mauritius, Madagscar en Zanzibar. Deze bounty eilanden zijn fantastische bestemmingen voor een heerlijk ontspannende strandvakantie . Ook de Afrikaanse landen Tanzania en Marokko hebben in deze periode fantastisch weer. Geniet van de all inclusive resorts, of maak een rondreis of safari door de prachtige Afrikaanse landen.