Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Macedonisch
Valuta: Denar
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope last minute vakantie Macedonië all inclusive 2020 boeken? Vind hier de beste en last minutes Macedonië. Geniet van een actieve zonvakantie Macedonië of ontspan in de luxe all inclusive resorts. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Macedonië zonvakanties.

Jammer zeg... even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Goedkope last minutes macedonie all inclusive

Zonvakantie in de parel van de Balkan

Macedonië is een land met een rijke historie, een prachtig landschap en vele luxe all inclusive resorts op rustig gelegen locaties. Toch is Macedonië nog niet erg bekend bij de moderne wereld. Misschien maar goed ook. Want zo houdt dit land zijn unieke waarde als vakantieland. Een echte parel van de Balkan. In Macedonië vindt u Griekse geschiedenis en de oorsprong van vele bekende namen. Moeder Theresa is bijvoorbeeld geboren in de huidige hoofdstad van Macedonië, Skopje. Het Cyrillisch alfabet is uitgevonden in Macedonië. Ook is de hoofdstad meerdere malen herbouwd na verwoestende aardbevingen. Bevindt zich het oudste en diepste meer van Europa in Macedonië. Het land heeft het grootste aantal bergpieken ter wereld, namelijk 34.

All inclusive vakantie in de bergen van Macedonië

Maar het land heeft meer te bieden dan alleen een geschiedenis les. Het kent een adembenemend en rustgevend landschap. Prachtige rotswanden en bosrijke gebieden. Doordat de luxe resorts vaak op een berghelling zijn gelegen, heeft u een prachtig uitzicht vanuit uw hotelkamer of appartement. Alles is hier perfect verzorgd en tot in de puntjes geregeld. Macedonië is echt een land voor de natuurliefhebber, de ontdekkingsreiziger of voor een health en wellness vakantie. U komt helemaal tot rust in een serene en wonderlijke omgeving. Welkom in Macedonië.

lees verder...
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweermacedonie

Verwacht voor morgen: onbewolkt
11°C 0mm
1m/s 65% 0%
18 februari
14°C / 3°C
onbewolkt
19 februari
11°C / 5°C
geheel bewolkt
20 februari
6°C / 2°C
lichte sneeuw
21 februari
8°C / 0°C
onbewolkt
22 februari
7°C / 1°C
onbewolkt
23 februari
11°C / 1°C
zwaar bewolkt

Volgende maand weg