Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 7 uur
Taal: Egyptisch, Arabisch
Valuta: Egyptische Pond
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Gehele jaar!
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope vakantie Egypte 2020-2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Egypte. De Piramiden, de Nijl en natuurlijk de Rode Zee. Geniet van al het moois van Egypte, tijdens een welverdiende zonvakantie met het gezin. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Egypte zonvakanties.

Goedkope vakanties egypte

 

Vakantie weer egypte komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
30°C 0mm
0m/s 46% 0%
22 oktober
30°C / 25°C
onbewolkt
23 oktober
32°C / 25°C
onbewolkt
24 oktober
31°C / 25°C
onbewolkt
25 oktober
28°C / 23°C
onbewolkt
26 oktober
27°C / 23°C
onbewolkt
27 oktober
28°C / 23°C
onbewolkt
28 oktober
29°C / 24°C
onbewolkt
29 oktober
29°C / 24°C
onbewolkt
30 oktober
31°C / 26°C
onbewolkt
31 oktober
31°C / 26°C
onbewolkt
1 november
30°C / 25°C
onbewolkt
2 november
30°C / 24°C
onbewolkt
 

Combineer cultuur met een zonvakantie Egypte

Ervaar een unieke combinatie van zon, zee, strand, duiken en eeuwen oude cultuur. Van imponerende piramides tot een prachtige tropische onderwater wereld. Een sensuele mix van cultuur en klimaat. Egypte is overgoten witte zandstranden en idyllische zonsondergangen .Iedereen wordt verliefd op het prachtige Egypte.

Genieten in All inclusive resorts

De riante all inclusive resorts aan de kustlijn bij Hurghada en Sharm El Sheikh bieden ontspanning, activiteiten, luxe en schoonheid. De resorts zijn zeer kindvriendelijk en plezier voor de hele familie. Je kunt genieten van een actieve duikvakantie onder begeleiding van zeer ervaren duikinstructeurs. Of heerlijk relaxen op het strand of aan de bar bij het zwembad van het resort. Voor de echte cultuur liefhebber kan je een excursie naar de piramides niet missen. Hiervoor moet je wel een lange reis het binnenland in maken. Maar al met al een ervaring welke u nooit weer zult vergeten. In Egypte is het genieten met de hele familie, van jong tot oud.

lees verder...