Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Engels, Nederlands
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope last minute Caribbean all inclusive 2019/2020 boeken? Vind hier de beste en last minutes de Caribbean. Met de vele culturen en het zonnige klimaat heeft het Caribisch gebied alleen maar prachtige bestemmingen voor een heerlijke zonvakantie. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Caribbean zonvakanties.

Zoveel vakantiebestemmingen in de Caribbean

De Caribbean en de Antillen liggen niet naast de deur. Het is een stukje vliegen voor een vakantie Caribische eilanden, maar zeker de lange reis waard. Het is er het hele jaar door tropisch warm met constante temperaturen en weinig kans op regen. Er zijn zoveel mooie vakantie bestemmingen in de Caribbean, Natuurlijk de voormalige Nederlandse Antillen, maar ook Cuba, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Barbados, Bahamas, Mexico en zoveel meer. Er zijn zoveel mooie gebieden en boeiende culturen in de Caribbean. Op de Nederlandse Antillen hoef je niet eens een andere taal te leren om je verstaanbaar te maken. Toch waan je jezelf in een andere wereld met een niet zo Hollandse cultuur. Maar wellicht wel één welke je graag mee terug zou nemen naar Nederland.

Nederlandse cultuur in het Caribisch gebied

De Nederlandse Antillen waren aanvankelijk 6 eilanden binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Namelijk: Aruba, Curacao, Bonaire, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Sinds 1986 is Aruba een onafhankelijk land geworden. In 2010 zijn Curaçao en Sint Maarten tevens onafhankelijk verklaard. Op de eilanden is echter nog voldoende Hollandse invloed terug te vinden. Een last minute voor de Nederlandse Antillen of één van de andere eilanden in het Caribisch gebied is een goede keus als je snel naar een tropisch paradijs wilt. Je kan kiezen voor een volledig verzorgde all inclusive vakantie of een meer persoonlijke vakantie vol lokale charme en romantiek.

Zonvakantie en strandvakantie op de Caribische Eilanden

Naast tropisch genieten van zon, zee en strand, zijn er ook genoeg activiteiten. De meest bekenden zijn natuurlijk zwemmen met dolfijnen en duiken. Maar u kunt ook: Snorkelen, kajakken, wandelen, off-road rijden, een buggy of jeep huren, paardrijden, zeilen en surfen. Na wat inspanning is er ook exotische ontspanning met een heerlijke massage en een cocktailtje op het strand.

lees verder...

Goedkope last minutes caribbean all inclusive

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweercaribbean

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
28°C 0mm
8m/s 80% 70%
15 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
16 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
17 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
18 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
19 oktober
28°C / 27°C
lichte regen
20 oktober
28°C / 28°C
matige regen

Volgende maand weg