✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Hawaii Oahu 65498823 123rf

Huwelijksreis zon, zee en strand 2021! Goedkope huwelijksreis (all inclusive) zonvakantie boeken? Travel Bucketlist heeft de beste reisbureaus op een rij gezet voor goedkope huwelijksreizen naar de zon. Boek een zonnige huwelijksreis aanbieding, voor een goedkope honeymoon hotel naar je favoriete zonbestemming. Voor een goedkope huwelijksreis all inclusive zonvakantie in een luxe hotel, strand resort of privévilla.

Beste reisbureaus voor een huwelijksreis vakantie

Goedkope huwelijksreis zon, zee en strand

Romantiek, gouden stranden, palmbomen, een blauwe zee en fantastische weer. Bounty-eilanden als Bora Bora, de Malediven of de Seychellen hebben de uitstraling waar veel mensen aan denken, bij deze romantische reizen. Bounty-eilanden zijn niet voor iedereen de ideale huwelijksreis bestemming. Italië en Griekenland, met hun cultuur, sfeer en temperament hebben een romantische uitstraling, die veel net getrouwde stellen aan trekt.

De mooiste huwelijks bestemmingen

Bora Bora is met afstand de populairste huwelijksreis bestemming. Het ligt ook het verste weg en is niet met een rechtstreekse vlucht bereikbaar. Alternatieven voor Bora Bora zijn de Malediven, de Seychellen, Mauritius en Hawaï. Ook andere bestemmingen als Bali, Zuid-Afrika, Maleisië, Griekenland, Italië en verschillende eilanden in de Caribbean zijn onder de populairste bestemmingen voor een huwelijksreis. Ook tal van romantische stedentrip bestemmingen, zijn populair voor een huwelijksreis. Natuurlijk is Parijs één van deze steden, de bijnaam van de Franse hoofdstad is niet voor niets, de stad van de liefde. Maar ook, Venetië, Rome, Barcelona en New York zijn uiteraard erg populair bij de pasgetrouwde.