Vanwege het dreigende Coronavirus zijn alle vakanties tot 1 mei geannuleerd!

Goedkope vakantie Azoren 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer

Goedkope vakantie Azoren 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes de Azoren. De ongerepte vulkaan eilanden zijn al jaren een populaire bestemming voor een natuurvakantie. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Azoren zonvakanties.

Jammer zeg... even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Goedkope vakanties azoren

Ideale bestemming voor een natuurvakantie

Al honderden jaren liggen de negen eilanden van het archipel de Azoren midden in de Atlantische Oceaan in haar ongerepte schoonheid te wachten op haar bezoekers. De van origine vulkaaneilanden hebben een indrukwekkend landschap vol diepe kraters en bijzondere meren. Het groene berglandschap is een genot voor avonturiers, wandelaars en natuurliefhebbers. Het ongerepte landschap wordt hier en daar gevuld met landerijen van boeren en sporadisch duiken charmante dorpjes op.

Walvisspotten en duiken op de Azoren

In de buurt van de met witte huisjes getekende dorpjes vindt u heuvel hellingen vol met wijnranken en fruitbomen. De Azoren bezoekt u niet voor een strandvakantie. De gehele kustlijn is een ruige rotsformatie en veelal verboden gebied voor inwoners en toeristen. Alleen op het eiland São Michuel is een kunstmatig aangelegd zandstrand, welke tevens als vakantiebestemming wordt gebruikt voor de inwoners van de Azoren zelf. Er zijn echter wel voldoende plaatsen waar u kunt zwemmen en duiken. Er zijn ook zeker tal van watersporten mogelijk, alhoewel duiken wel de populairste is op de Azoren. Naast al deze activiteit kunt u heerlijk zonnebaden of walvis spotten. Het klimaat op de Azoren is zeer stabiel en komt nauwelijks onder de 20 graden uit. Vrijwel het hele jaar is tevens de watertemperatuur van de zee ca. 20 graden, door een warme oceaan stroming langs de eilanden.

lees verder...
0
0
0
s2smodern

Vakantieweerazoren

Verwacht voor morgen: lichte regen
15°C 0mm
9m/s 74% 40%
30 maart
15°C / 14°C
zwaar bewolkt
31 maart
16°C / 15°C
lichte regen
1 april
16°C / 15°C
zware regenval
2 april
18°C / 17°C
matige regen
3 april
17°C / 16°C
matige regen
4 april
17°C / 16°C
matige regen

Volgende maand weg