✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Snorkel Vakantie 2571281 Pixabay

Snorkel- en duikvakantie 2021 boeken met korting? Maak gebruik van hoge kortingen op duikvakanties van de grote reisorganisaties. Boek met een aanbieding een goedkope snorkel- en duikvakantie naar je favoriete zonbestemming. Verblijf tegen een scherpe prijs in een luxe hotel of appartement met korting. Vergelijk de acties van de reisaanbieders bij Travel Bucketlist en geniet van een goedkope snorkel- en duikvakantie.

Beste reisbureaus voor een duikvakantie snorkelvakantie

Ontdek de mooiste duikvakantie bestemmingen

Tijdens het duiken of snorkelen kun je de mooiste dingen zien. Van de meest kleurrijke vissen en koralen, tot scheepswrakken, vliegtuigwrakken en ruïnes. Overal op de wereld zijn bijzondere bestemmingen te vinden, waar je heerlijk kan duiken of snorkelen. In Mexico kan men grotduiken, in Kroatië is wrakduiken mogelijk. Koraalduiken kan op verschillende plaatsen in de wereld. Hier zijn dan ook de mooiste en kleurrijkste en meest bijzondere dieren te zien, van schildpadden, clownvissen tot walvishaaien en lamantijnen. De ene duikbestemming is nog mooier dan de ander, ontdek de mooiste duikvakantie bestemmingen.

Populaire duik- en snorkelvakantie bestemmingen

Europa heeft mooie duikbestemmingen, van IJsland tot de Middellandse Zee Het Middellandse Zeegebied is dan al heel anders dan de Noordelijke gebieden in Europa. De ruwe Kroatische kust leent zich uitstekend voor het duiken. Scheepswrakken, vliegtuigwrakken, prachtige dieren en planten, het is begrijpelijk dat Kroatië een populaire duikbestemming is. Andere populaire duikbestemmingen zijn Cyprus, Turkije, Malta, Mallorca en de Spaanse Costa’s. De Rode zee bij Egypte is waarschijnlijk de bekendste duikbestemming van het continent. Vanuit de populaire badplaats Hurghada, Havenstad Sharm el Sheikh en de stad Marsa Alam kan men de koraalriffen in de Rode Zee gemakkelijk bereiken. De Seychellen, Mauritius, de Kaapverdische eilanden en natuurlijk de Canarische Eilanden. In Azië zijn de koraalriffen van de Malediven zijn uitermate geschikt om heerlijk duiken of snorkelen tussen bijzondere dieren die in de Atollen leven. In het Caribisch gebied zijn bestemmingen Aruba, Bonaire en Curaçao erg populair en men kan hier prima duiken. Ook de Bahama’s en Florida bieden een bijzondere ervaring met het duiken. Zo kan men in Florida duiken met Lamantijnen, deze prachtige logge dieren zijn erg vriendelijk en nieuwsgierig.