Last minute Israel all inclusive
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 8 uur
Taal: Hebreeuws, Arabisch
Valuta: Sjekel
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Gehele jaar!
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon advies)

Goedkope last minute vakantie Israel all inclusive 2020 boeken? Vind hier de beste en last minutes Israel. Ontdek de cultuur van Jeruzalem, de stranden van Tel Aviv, Haifa en Netanya en de koraalriffen van Eilat. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Israel zonvakanties

Goedkope last minutes israel all inclusive

Zonvakantie naar het heilige land Israel

Tussen Tel Aviv en Haifa ligt een lange kuststrook met vele goudgele zandstranden. Hier ligt ook de badplaats Netanya. Deze zone is de grootste van de vier gebieden waar in Israël zonvakantie bestemmingen liggen. Wissel uw zonvakantie en strandvakantie af met een bezoek aan de Bijbelse steden Jeruzalem en Bethlehem en bewonder de prachtige bezienswaardigheden. Of maak excursies naar bijvoorbeeld de Negev woestijn, de historische stad Petra in Jordanië of naar het Egyptische schiereiland Sinaï.

Zonvakantie en strandvakantie in Israel

Jaarlijks komen er met name veel toeristen naar Eilat om te duiken en te snorkelen. Het water is hier erg helder en het is er rijk onderwater leven. Hier kan men duiken tussen meer dan 200 soorten koraal in het meest noordelijke koraalrif ter wereld. In dit deel van de Rode Zee leven ook Dolfijnen, welke u kunt spotten bij Dolphin Reef.

lees verder...
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerisrael

Verwacht voor morgen: matige regen
16°C 4mm
3m/s 68% 11%
30 januari
16°C / 14°C
lichte regen
31 januari
16°C / 14°C
matige regen
1 februari
15°C / 14°C
licht bewolkt
2 februari
15°C / 14°C
zwaar bewolkt
3 februari
15°C / 14°C
onbewolkt
4 februari
16°C / 15°C
lichte regen

Volgende maand weg