Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Taal: Spaans
Valuta: Cubaanse Peso
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Gehele jaar!
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope last minute vakantie Cuba all inclusive 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Cuba. Luxe all inclusive resorts en een rijke geschiedenis en bijzondere cultuur. Cuba is één van de mooiste vakantie bestemmingen in de Caribbean. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Cuba zonvakanties.

Goedkope vakanties cuba

 

Vakantie weer cuba komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
33°C 2mm
0m/s 50% 12%
1 oktober
34°C / 24°C
lichte regen
2 oktober
32°C / 24°C
matige regen
3 oktober
32°C / 23°C
lichte regen
4 oktober
32°C / 23°C
lichte regen
5 oktober
30°C / 23°C
matige regen
6 oktober
29°C / 23°C
zware regenval
7 oktober
28°C / 24°C
zware regenval
8 oktober
31°C / 23°C
lichte regen
9 oktober
31°C / 24°C
matige regen
10 oktober
29°C / 23°C
zware regenval
11 oktober
29°C / 23°C
zware regenval
12 oktober
30°C / 24°C
matige regen
 

Geniet van de cultuur en witte zandstranden van Cuba

Cuba is niet een standaard strandvakantie voor Nederlandse zonliefhebbers. Achter de luxe all-inclusive resorts en ver van de witte zandstranden en palmbomen ligt een fascinerend eiland om te ontdekken. Het is het grootste eiland in de Caribbean en ligt op slechts 10 uren vliegen van Schiphol. Het eiland kent een rijke geschiedenis en bijzondere en levendige cultuur. Naast de wereldbekende Cubaanse Salsa dans en Cubaanse sigaren is er nog veel meer unieke en moderne lokale flair.

Varadero, de grootste all inclusive resorts van Cuba

In Varadero vindt u het grootste all inclusive resort complex, met vele hotels, restaurants en een bruisend uitgaansleven. Dit allemaal langs een 21 km lang wit zandstrand. Overdag kunt u zich vermaken met vele watersporten of een uitstapje naar Havana. In het meer rustige gebied Guardalavaca begeeft u zich in een natuurlijke omgeving van tropisch regenwoud en privéstranden. Aan de noordkust liggen ook Cayo Coco en Cayo Santa Maria. Hier vindt u de meest rustige resorts van Cuba. In alle rust kunt u hier ontspannen en genieten van alle luxe welke de prachtige all inclusive resorts te bieden hebben. Een perfecte vakantie om heerlijk tot rust te komen en te genieten van een echte tropische bestemming. En wie weet, misschien leert u nog een paar leuke Salsa moves om het thuisfront mee te verrassen.

lees verder...