Werelddeel: Oceanië
Vliegafstand: minder dan 22 uur
Taal: Engels
Valuta: Australische Dollar
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope vakantie Australië 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Australië. De Goldcoast, het Great Barrier reef, Ayers Rock en de mooie steden. Australië is een veelzijdige zonvakantie bestemming. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Australië zonvakanties.

Een visum voor Australië, met 90 dagen toegang, ontvang je GRATIS bij aankomst op de luchthaven!

Goedkope vakanties australie

 

Vakantie weer australie komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
17°C 0mm
5m/s 61% 46%
2 oktober
25°C / 15°C
onbewolkt
3 oktober
23°C / 15°C
geheel bewolkt
4 oktober
15°C / 9°C
zware regenval
5 oktober
13°C / 8°C
zwaar bewolkt
6 oktober
15°C / 9°C
geheel bewolkt
7 oktober
11°C / 10°C
matige regen
8 oktober
13°C / 9°C
licht bewolkt
9 oktober
15°C / 8°C
zwaar bewolkt
10 oktober
13°C / 8°C
geheel bewolkt
11 oktober
15°C / 8°C
onbewolkt
12 oktober
17°C / 9°C
geheel bewolkt
13 oktober
21°C / 12°C
onbewolkt
 

Veelzijdige zonvakantie bestemming Australië

Zonvakantie Australië. Australië is één van die ‘must-see’ vakantie bestemmingen. Het land is erg divers. Prachtige steden aan de kust, met hun goudgele stranden, woeste maar beeldschone natuur in het binnenland, met prachtige en bijzondere flora en fauna. Met name de oostkust, met alle grote steden, de Goldcoast en het Great Barrier Reef zijn populair bij toeristen. Ook het binnenland met de woestijnlandschappen centraal in Australië en de regenwouden in het noordoosten zijn populair

Ontdek alles wat Australië een bijzondere vakantiebestemming maakt

Populairste vakantiebestemming van Australië is wel Sydney, met de kenmerkende gebouwen als the Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge. Ook het bekende Bondi Beach ligt bij Sydney. In de Sydney Zoo komt u al snel in aanraking met de inheemse dieren. Walvisspotten, duiken en andere watersporten zijn uiteraard hier ook goed mogelijk. Australië heeft veel bijzondere 'must see's' en 'must do's'. Ontmoet de Koala’s en Kangaroos in het Lone Pine Koala Sanctuary of geniet op de stranden van de Goldcoast en ga duiken in het Great Barrier Reef. Ontdek alles dat Australië zo bijzonder maakt.

lees verder...