✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Dubai 34391902 123rf

Waar goedkoop op vakantie naar de zon in december 2021? Hier vind je de beste winterzon aanbiedingen, last minutes en vakanties met vroegboekkorting. Altijd top vakantiedeals voor de beste zonbestemmingen, zonvakanties en strandvakanties. Waar de beste zonbestemming, met goedkope last minutes en all inclusive strandvakanties voor december? Travel Bucketlist heeft het complete overzicht!

Vakantiedeals december

Alle vakanties met vertrek in december

Waar op zonvakantie in december?

De beste zonvakantie bestemmingen voor december. De beste winterzon bestemmingen liggen in het Midden Oosten en Afrika. Maar ook in Azië en Amerika vind je nog heerlijke bestemmingen voor een zonvakantie.

De beste zonbestemmingen Azië en het Midden Oosten

Ook in het Midden Oosten is het winter. De temperaturen in de Verenigde Arabische Emiraten zijn een stuk gedaald sinds de zomer. Nu liggen de temperaturen net boven de 25 graden, waarmee het bijzonder aangenaam is. De winterperiode is dan ook een heerlijke periode om van alle luxe en weelde in het midden oosten te genieten. Ook in Azië is in de regio rondom Indonesië het regenseizoen weer begonnen. Het westelijke deel van Azië, met Thailand en Sri Lanka heeft in deze periode heerlijk weer.

De beste zonbestemmingen Afrika

Op de eilandengroepen rondom Afrika is het weer mild te noemen. Op de Canarische eilanden en ook de andere eilanden groepen is het nog rond de 25 graden. Het weer is zonnig en stabiel, waardoor juist deze bestemmingen nu heerlijk zijn. Ook op het vasteland, zijn de temperaturen aangenaam, rond de 30 graden. Gambia en Senegal zijn nog net iets warmer.

De beste zonbestemmingen Caribbean

Nu de zomer ten einde is, wordt het weer in Midden Amerika weer wat rustiger. In sommige gebieden is nog een kleine kans op stormachtig weer. Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen zijn nu prachtige zonbestemmingen voor een all inclusive vakantie. Ook in de overige delen van het Caribisch gebied, is het weer aangenaam, hoewel er wel altijd kans op onstuimig weer kan zijn.