Goedkope vakantie La Palma 2020
Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Spaans, Engels, Duits
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope vakantie La Palma 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes de La Palma. Met haar prachtige flora en fauna is dit de bestemming voor natuurliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste La Palma zonvakanties.

Even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Goedkope vakanties la palma

 

Vakantie weer la palma komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
22°C 0mm
8m/s 72% 38%
16 augustus
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
17 augustus
23°C / 20°C
half bewolkt
18 augustus
24°C / 21°C
half bewolkt
19 augustus
24°C / 21°C
licht bewolkt
20 augustus
23°C / 21°C
onbewolkt
21 augustus
24°C / 21°C
half bewolkt
22 augustus
27°C / 22°C
zwaar bewolkt
23 augustus
29°C / 24°C
onbewolkt
24 augustus
26°C / 22°C
onbewolkt
25 augustus
22°C / 21°C
lichte regen
26 augustus
23°C / 20°C
lichte regen
27 augustus
23°C / 21°C
half bewolkt
 

All inclusive ontspannen op La Palma

La Palma in onderdeel van de Canarische eilanden aan de Afrikaanse kust. Het vulkanische eiland biedt een mix van prachtige stranden en een gevarieerd berglandschap. Een ideale bestemming voor zowel de strandgast als de natuurliefhebber. De mooie all inclusive resorts vind u langs de prachtige kustlijn van het eiland. Hier is veel te doen, zoals water plezier en uit gaan. Langs de kust vindt u de gezelligste restaurants en clubs. Voor een ervaring met lokale flair moet u eens een restaurantje proberen in het binnenland.

Geniet van cultuur en natuur op La Palma

La Palma kent de beste stranden van de Canarische Eilanden. Maar er is meer dan alleen maar strand. U kunt ook in diverse musea en trekpleisters van het eiland uw kennis vergroten over de rijke geschiedenis. Wat dateert vanuit de tijd dat de Spanjaarden het eiland voor het eerst bezochten. U vindt op het eiland prachtige architectuur en oude gebouwen uit de 17de en 18de eeuw. Het eiland is ook bekend van haar sigaren, gemaakt van lokale tabakplantages. Voor de kids zijn er prachtige waterparken langs de kust. Voor de jong volwassenen is er een bruisend nachtleven in de clubs. Al met al is La Palma de ultieme vakantie ervaring voor jong tot oud.

lees verder...