Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Swahili, Engels
Valuta: Tanzania Shilling
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope last minute Zanzibar all inclusive 2019/2020 boeken? Vind hier de beste en last minutes Zanzibar. Duik of snorkel tussen de koraalriffen van Zanzibar en ontspan op de mooiste stranden van Zanzibar. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Zanzibar zonvakanties.

Duiken, snorkelen en genieten van Zanzibar

Aan de zuid-oostelijke kust in Baraza kunt u een heerlijke strandvakantie genieten. Hier vindt u enkele van de mooiste stranden ter wereld, met prachtige koraalriffen direct langs het strand. Hier is het idyllisch duiken en snorkelen. Bij het eiland Maziwe Island Marine Reserve kunt u als fanatieke duiker echt genieten. Er zijn ruim 350 vissoorten en 35 koraalsoorten te ontdekken en te bewonderen. Bij vloed ligt het eiland onder de waterspiegel. Wat dit een zeer bijzonder natuurreservaat maakt voor duiken en snorkelen. Het is op Zanzibar het gehele jaar door tropisch warm en er is altijd veel zon. De rustige ondiepe wateren zijn ideaal om in te zwemmen. U kunt ook met dolfijnen zwemmen in Fumba of Kizimkazi. Of ga aapjes kijken in de jungle van het binnenland. Dit is eenvoudig weg een paradijs voor families en stelletjes. Bent u ook een cultuur freak? Dan zijn de nauwe straatjes van Stone Town een belevenis. Een doolhof aan straatjes met winkeltjes, moskeeën en musea.

Ruime keuze uit all inclusive resorts in Zanzibar

Op Zanzibar vindt u tal van luxe all inclusive resorts, maar ook gezellige gasthuizen. Er zijn er in totaal ruim 300 verspreidt over het eiland. Er is een accommodatie voor elke wens en ieder reisgezelschap. Zoek ook eens in de nazomer naar fantastisch goedkope last minute vakanties.

lees verder...

Goedkope last minutes zanzibar all inclusive

0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2019

Vakantieweerzanzibar

Verwacht voor morgen: onbewolkt
27°C 0mm
5m/s 75% 1%
15 oktober
27°C / 24°C
lichte regen
16 oktober
26°C / 25°C
zware regenval
17 oktober
26°C / 25°C
zware regenval
18 oktober
25°C / 24°C
zware regenval
19 oktober
26°C / 25°C
zware regenval
20 oktober
27°C / 26°C
matige regen

Volgende maand weg