Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Swahili, Engels
Valuta: Tanzania Shilling
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Zanzibar 2020-2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Zanzibar. Duik of snorkel tussen de koraalriffen van Zanzibar en ontspan op de mooiste stranden van Zanzibar. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Zanzibar zonvakanties.

Goedkope vakanties zanzibar

 

Vakantie weer zanzibar komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
29°C 0mm
1m/s 62% 86%
3 oktober
29°C / 22°C
half bewolkt
4 oktober
28°C / 22°C
zwaar bewolkt
5 oktober
29°C / 22°C
lichte regen
6 oktober
29°C / 23°C
lichte regen
7 oktober
29°C / 24°C
lichte regen
8 oktober
29°C / 24°C
lichte regen
9 oktober
28°C / 23°C
matige regen
10 oktober
29°C / 23°C
lichte regen
11 oktober
29°C / 24°C
lichte regen
12 oktober
30°C / 23°C
lichte regen
13 oktober
29°C / 24°C
matige regen
14 oktober
29°C / 24°C
matige regen
 

Duiken, snorkelen en genieten van Zanzibar

Aan de zuid-oostelijke kust in Baraza kunt u een heerlijke strandvakantie genieten. Hier vindt u enkele van de mooiste stranden ter wereld, met prachtige koraalriffen direct langs het strand. Hier is het idyllisch duiken en snorkelen. Bij het eiland Maziwe Island Marine Reserve kunt u als fanatieke duiker echt genieten. Er zijn ruim 350 vissoorten en 35 koraalsoorten te ontdekken en te bewonderen. Bij vloed ligt het eiland onder de waterspiegel. Wat dit een zeer bijzonder natuurreservaat maakt voor duiken en snorkelen. Het is op Zanzibar het gehele jaar door tropisch warm en er is altijd veel zon. De rustige ondiepe wateren zijn ideaal om in te zwemmen. U kunt ook met dolfijnen zwemmen in Fumba of Kizimkazi. Of ga aapjes kijken in de jungle van het binnenland. Dit is eenvoudig weg een paradijs voor families en stelletjes. Bent u ook een cultuur freak? Dan zijn de nauwe straatjes van Stone Town een belevenis. Een doolhof aan straatjes met winkeltjes, moskeeën en musea.

Ruime keuze uit all inclusive resorts in Zanzibar

Op Zanzibar vindt u tal van luxe all inclusive resorts, maar ook gezellige gasthuizen. Er zijn er in totaal ruim 300 verspreidt over het eiland. Er is een accommodatie voor elke wens en ieder reisgezelschap. Zoek ook eens in de nazomer naar fantastisch goedkope last minute vakanties.

lees verder...