✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Swahili, Engels
Valuta: Tanzania Shilling
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Tanzania 2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Tanzania. Beleef Afrika tijdens een Safari Tanzania, geniet van de natuur en ontspan op de tropische stranden. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Tanzania zonvakanties.

Goedkope vakanties tanzania

 

Vakantie weer tanzania komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Beleef Tanzania tijdens een safari over de Savanne

Tanzania is de safari bestemming zoals u die in uw dromen zou ervaren. De eindeloze Savanne, het migrerend wildleven, maar ook de gletsjers van de berg Kilimanjaro en de met palmboom begroeide tropische zandstranden van het eiland Zanzibar. In Tanzania vindt u het allemaal. Het land kent de mooiste nationale parken van Afrika. Het park Serengeti is de nationale trots en de ultieme safari bestemming. De eindeloze vlakten zijn het thuis van vele soorten Afrikaans wildleven. In het uiterste westen van het land, ver van de bewoonde wereld, ligt een stuk ongerept natuurgebied. Dit is een unieke locatie om chimpansees in hun natuurlijke omgeving te spotten. Zij wonen langs het waterlijn van het meer Tanganyika.

Geniet van natuur, cultuur en een all inclusive strandvakantie in Tanzania

Maar Tanzania is meer dan alleen safari. Het land heeft heel veel kilometers prachtige witte zandstranden. Ook liggen er enkele prachtige eilanden langs haar kustlijn, de Swahili kust genaamd. Het eiland kent ook grote gebergten. De hoogste piek is bijna 5900 meter. Het land kent vele verschillende culturen en geloofsovertuigingen. Toch is het het meest rustige en veilige land in Afrika. Het is een multicultureel land waar een ieder in vrede en rust leeft. Tanzania is al met al een fantastische last minute all inclusive bestemming. U vindt prachtige resorts en beach hotels. Safari lodges en berghutten. Tanzania is een onvergetelijke ervaring en er is teveel te beleven voor slechts één vakantie.