Werelddeel: Zuid-Amerika
Vliegafstand: minder dan 17 uur
Taal: Portugees
Valuta: Real
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope vakantie Brazilië 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Brazilië. De beeldschone amazone, het bruizende Rio de Janeiro en de mooiste stranden. Geniet van je zonvakantie Brazilië. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Brazilië zonvakanties.

Goedkope vakanties brazilie

 

Vakantie weer brazilie komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
25°C 0mm
3m/s 79% 98%
30 september
29°C / 22°C
onbewolkt
1 oktober
34°C / 24°C
onbewolkt
2 oktober
35°C / 25°C
onbewolkt
3 oktober
25°C / 21°C
matige regen
4 oktober
24°C / 21°C
matige regen
5 oktober
22°C / 21°C
lichte regen
6 oktober
27°C / 20°C
lichte regen
7 oktober
28°C / 21°C
half bewolkt
8 oktober
31°C / 22°C
onbewolkt
9 oktober
37°C / 25°C
lichte regen
10 oktober
24°C / 22°C
matige regen
11 oktober
24°C / 21°C
lichte regen
 

Beleef zonvakantiebestemming Brazilië

Van de mysterieuze Amazone tot de sexy stranden van Copacabana Beach. Brazilië is een overweldigende en verslavende mix van pracht en praal. Het is dan ook jaren lang één van de top vakantie bestemmingen ter wereld geweest. Het is tevens één van de grootste landen ter wereld. Er zijn dan ook teveel trekpleisters, schatten en schoonheid om op te noemen. Langs de kust vindt u prachtige zandstranden en idyllische eilandjes. Het Amazone gebied is overgoten met prachtige flora en fauna. En de 'Wetlands of the Pantanal' is 's werelds grootste mix van wildleven. U heeft niet geleefd als u de Iguaçu watervallen niet heeft gezien. Het is een natuur spectakel van honderden watervallen welke trapsgewijs uit het tropisch regenwoud neerkletteren. Er zijn ook genoeg activiteiten voor de adrenaline junk: Surfen in Santa Catarina. Buggy racen in de zandduinen van het noordelijke Natal, snorkelen en duiken in Fernando de Noronha Nationaal Park of abseilen in Chapada Diamantina Nationaal Park. Een zonvakantie in Brazilië is een echte belevenis.

Carnaval, samba en de swingende cultuur van Brazilië

Het onkenbare 'joie de vivre' van Brazilië is toch wel haar uiting van muziek en dans. De Lambada, Bossa Nova en Samba zijn haar trots. Deze dansen worden niet alleen lokaal overal gedanst, ze zijn ook het grootste export product van het land. Wereldberoemd is natuurlijk ook de Carnaval in Rio de Janeiro. Ieder jaar weer komen hier duizenden vakantiegangers op af, om dit spektakel in levende lijve mee te maken. En de nadruk ligt ook hier weer op dans, muziek en pracht en praal. Zowel in de praalwagens en kleding als in de exotische dansende schone dames.

lees verder...