Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Herfst

Goedkope vakantie Madeira 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Madeira. Het bloemeneiland Madeira is een waar paradijs in de Atlantische Ocean. Ontdek de schoonheid van Madeira. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Madeira zonvakanties

Goedkope vakanties madeira

 

Vakantie weer madeira komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
22°C 0mm
6m/s 74% 60%
27 september
22°C / 19°C
zwaar bewolkt
28 september
22°C / 19°C
geheel bewolkt
29 september
22°C / 20°C
lichte regen
30 september
22°C / 20°C
lichte regen
1 oktober
22°C / 19°C
lichte regen
2 oktober
23°C / 19°C
lichte regen
3 oktober
20°C / 17°C
lichte regen
4 oktober
21°C / 17°C
lichte regen
5 oktober
21°C / 19°C
lichte regen
6 oktober
21°C / 19°C
lichte regen
7 oktober
22°C / 19°C
lichte regen
8 oktober
22°C / 19°C
lichte regen
 

De magische schoonheid van bloemeiland Madeira

Madeira is een geïsoleerd eiland van Portugal en ligt op enige afstand ten noorden van de Canarische eilanden. Madeira is een pareltje in de Atlantische Oceaan en lijkt bijna een geheim van haar toeristische bezoekers, welke zelf trouw elk jaar terugkeren. Als u voor het eerst voet op Madeira zet, heeft u het gevoel alsof u in een magische fantasie wereld bent beland. De combinatie van het prachtige eiland en de relaxte lokale bevolking, maakt het eiland een waar paradijs voor ontspanning en ontlading.

De ideale bestemming voor een natuurvakantie of wandelvakantie

De beste periode voor een bezoek aan het eiland is tussen september en december. Maar Madeira is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming, want de temperatuur komt bijna nooit onder de 20 graden uit. Madeira is niet een bestemming voor een strandvakantie. Maar als je opzoek bent naar ontspanning en een natuurliefhebber bent, is Madeira voor jou. In het Portugees betekent Madeira, hout. Het eiland kent dan ook een prachtig landschap van gebergten en bossen en heeft een fenomenale flora en fauna. Het Laurisilva woud is een UNESCO werelderfgoed en kent een uniek ecosysteem. Na een wandeling door het bos komt u uit op de rand van het gebergte, wat een plaatje van een uitzicht biedt. Het eiland heeft ook een verscheidenheid aan prachtige tuinen. In de lente kunt u meegenieten van de bloemenfestivals, waar het eiland de bijnaam bloemeneiland aan heeft te danken.

lees verder...