Goedkope vakantie Samos 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope vakantie Samos 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Samos. Eindeloos witte zandstranden, authentieke Griekse dorpjes, geniet en ontspan op Samos. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Samos zonvakanties.

Goedkope vakanties samos

 

Vakantie weer samos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
24°C 0mm
1m/s 51% 0%
1 oktober
23°C / 19°C
onbewolkt
2 oktober
23°C / 19°C
zwaar bewolkt
3 oktober
24°C / 19°C
onbewolkt
4 oktober
26°C / 20°C
onbewolkt
5 oktober
29°C / 22°C
onbewolkt
6 oktober
27°C / 22°C
half bewolkt
7 oktober
26°C / 22°C
geheel bewolkt
8 oktober
24°C / 21°C
zwaar bewolkt
9 oktober
23°C / 19°C
onbewolkt
10 oktober
22°C / 18°C
onbewolkt
11 oktober
22°C / 18°C
onbewolkt
12 oktober
22°C / 18°C
onbewolkt
 

geniet all inclusive van Samos

Het idyllische en schilderachtige Griekse eiland Samos. Op Samos voelt u zich als een vis in het water. De lokale bevolking is zeer gastvrij en vriendelijk. Het eiland is prachtig en divers. Op Samos kunt u heerlijk genieten van de lokale culinaire keuken en u verwonderen in de rijke historie van het eiland. Een all inclusive vakantie naar Samos is de ultieme manier om van het eiland te genieten en plezier voor jong en oud.

Strandvakantie voor de Turkse kust

Samos is ook een ideale zonbestemming met eindeloze witte zandstranden. Met een strandvakantie naar Samos kunt u niet mis schieten. Samos ligt in de Aegean zee, dicht tegen de Turkse kust. Het kent dus heerlijk warme zomers met veel zon. U kunt ook eenvoudig een dag uitstapje maken en met de boot de oversteek maken naar Turkije. Op het eiland Samos zelf is ook genoeg te doen en te beleven. Het kent prachtige dorpjes en gezellige restaurants en winkelstraatjes. Samos is ook erg geschikt voor de liefhebbers van wandelen. U kunt hier prachtig door het berglandschap de natuur genieten.

lees verder...