Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Spaans, Engels, Duits
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope vakantie Canarische Eilanden 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Canarische Eilanden. Met zonovergoten eilanden als Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma en Lanzarote zijn de Canarische Eilanden bij vele toeristen een populaire zonbestemming. Wanneer je een last minute vakantie, all inclusive aanbieding of een vakantie met vroegboekkorting wilt. Vind je hier de goedkoopste Canarische Eilanden zonvakanties.

Goedkope vakanties canarische eilanden

 

Vakantie weer canarische eilanden komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
27°C 0mm
4m/s 51% 3%
8 juli
27°C / 23°C
onbewolkt
9 juli
24°C / 21°C
onbewolkt
10 juli
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
11 juli
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
12 juli
25°C / 21°C
onbewolkt
13 juli
25°C / 21°C
licht bewolkt
14 juli
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
15 juli
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
16 juli
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
17 juli
24°C / 21°C
half bewolkt
18 juli
25°C / 22°C
onbewolkt
19 juli
26°C / 23°C
onbewolkt
 

Zonbestemming van januari tot en met december

De Canarische Eilanden zijn al jaren populair bij Nederlandse toeristen. Het hele jaar door is het hier heerlijk weer, met veel zon en aangename temperaturen. Er zijn prachtige stranden, adembenemende landschappen en bruisende steden met mooie bezienswaardigheden en leuke attracties. Vanwege de diversiteit, zijn de Canarische Eilanden een prachtige zonbestemming voor jongeren, families en senioren.

Ideale zomer- en winterzon vakantiebestemming

De Canarische Eilanden zijn relatief dichtbij. Met slechts 4,5 uur vliegen ben je al op jou vakantiebestemming. Waar je heerlijk een vakantie kunt doorbrengen met geliefde, familie en vrienden. Op de Canarische eilanden vind je vele hotels en mooie all inclusive resorts voor een heerlijke zonvakantie. Er is ook voldoende te doen en ontdekken. Bijvoorbeeld met een bezoek aan één van 's werelds mooiste dierentuinen of waterparken. Ontdek jouw favoriete eiland met een excursie of trek er op uit met een huurauto. Dankzij de ligging van de Canarische Eilanden is het hier het gehele jaar een prettig klimaat, waardoor de eilanden in ieder seizoen een ideale vakantiebestemming zijn.

Ontdek het mooiste eiland van de Canarische Eilanden

Ieder eiland heeft zo zijn eigen aantrekkingskracht. Ervaar de magie en charmes van Tenerife, La Palma, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote of La Gomera. Boek nu een goedkope vakantie Canarische Eilanden en maak jouw droomreis naar één van deze eilanden. Proef de verschillende sferen en ontdek welke van de Canarische Eilanden het beste bij jou past.

lees verder...

Populaire zonbestemmingen canarische eilanden