✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope vakantie Goa 2021
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 11 uur
Taal: Konkani
Valuta: Indian Rupiah
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Goa 2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Goa. Goa is dé zonvakantie bestemming van India. Ontdek de charme van India en geniet in all inclusive resorts. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Goa zonvakanties.

Goedkope vakanties goa

 

Vakantie weer goa komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Goa is dé zonvakantie bestemming van India

Helder blauwe zee, goudgele stranden, prachtige natuur, boeiende cultuur en een bruisend nachtleven. De Indiaase deelstaat Goa is een verrassende All Inclusive vakantie bestemming. Geniet hier van de luxe en comfort van de All Inclusive resorts en ontdek van hier uit, alles wat Goa te bieden heeft. Laat u verrassen door het prachtige Goa en ontdek wat dit zo’n bijzondere vakantiebestemming maakt.

Cultuur, natuur, een bruisend nachtleven en all inclusive ontspannen in Goa

Ooit was Goa een Portugese kolonie. Dit heeft duidelijk zijn sporen achter gelaten. In de vele bezienswaardigheden zijn de Portugese invloeden nog te zien. Er zijn veel katholieke kerken, koloniale gebouwen en ruïnes te zien. Ondanks dat, bent u onmiskenbaar in India, dit uit zich niet alleen in de Hindoe tempels. Het is ook de sfeer die hier hangt, op de markten, of in de straten van de typische dorpen. De natuur is prachtig en erg divers. Er zijn heerlijke stranden, met rotsen en baaien, dichte bossen en uitgestrekte rijstvelden. Tijdens excursies zijn er tal van wilde dieren te zien, waaronder luipaarden, olifanten, jakhalzen, dolfijnen en mongoesten. Het klimaat in Goa is onderhevig aan een moesson, welke duurt van juni tot en met september. Van oktober tot april is het weer hier constant en erg aangenaam. Het is dan ook geschikt voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Voor de kust zijn tal van watersporten mogelijk, mede doordat de zee redelijk kalm is. Naast de watersporten en de excursies, kan men over markten struinen in de verschillende dorpjes, of zich storten in het nachtleven in Calangute en Baga. Geniet hier van lokale delicatessen in de vele restaurantjes en vermaak u daarna in de vele uitgaansgelegenheden.