✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope vakantie Suriname 2020-2021
Werelddeel: Zuid-Amerika
Vliegafstand: minder dan 10 uur
Taal: Nederlands, Engels
Valuta: Surinamese Dollar
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Zomer, Herfst, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Suriname 2020-2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Suriname. Gastvrij, sprankelend en een bijzondere zonvakantie bestemming. Ontdek Suriname als vakantieland. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Suriname zonvakanties.

Goedkope vakanties suriname

 

Vakantie weer suriname komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zware regenval
30°C 12mm
3m/s 67% 31%
25 november
30°C / 24°C
matige regen
26 november
30°C / 24°C
lichte regen
27 november
31°C / 24°C
zware regenval
28 november
30°C / 24°C
matige regen
29 november
27°C / 25°C
zware regenval
30 november
26°C / 24°C
zware regenval
1 december
30°C / 24°C
matige regen
2 december
30°C / 24°C
lichte regen
3 december
30°C / 24°C
matige regen
4 december
30°C / 24°C
lichte regen
5 december
28°C / 24°C
matige regen
6 december
28°C / 24°C
matige regen
 

Ontdek vakantiebestemming Suriname

Suriname is een groot land met heel weinig inwoners. Een groot deel van het land valt onder het Amazone gebied. De lokale bevolking is gastvrij, gezellig en sprankelend. Het land wordt vaak over het hoofd gezien door last minute vakantiegangers. Dat is jammer, want het mooie land is veel te bieden. Het land kent een fascinerende cultuur waar hoofdzakelijk Nederlands en Engels wordt gesproken. Bij een bezoek aan het land mag u de bijzondere en prachtige hoofdstad Paramaribo niet missen. Ga lekker rond slenteren op de markt midden in de stad. Geniet van de houten gebouwen en de overheerlijke visrestaurants. In de avond kunt u heerlijk op stap in een bruisende bar.

Bewonder het tropische regenwoud van Suriname

Eén derde van het hele land is officieel natuur reservaat. Ongerepte landschappen en haar originele inwoners zijn nog volop aanwezig. Het tropisch regenwoud kent namelijk een scala aan wildleven. Als u het land bezoekt komt u eigenlijk voor het tropische regenwoud, welke 80% van het land bedekt. Hier vindt u ook prachtige luxe koloniale villa's en appartementen. Van eenvoudig tot volledig verzorgde all inclusive accommodaties. Om de jungle op haar best te ervaren moet u een boottocht maken door de rivieren. Zo ervaart u de natuur op haar best en ziet u het meeste wildleven. Zoals: rivier dolfijnen, apen, vogels en misschien wel een jaguar. Al met al is het land door haar lagere populariteit voor toerisme, nog in een zeer authentieke staat gebleven. Een bijzondere vakantie ervaring in een bijzonder land.

lees verder...