Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 6 uur
Taal: Engels, Arabisch
Valuta: Dirham
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Gehele jaar!
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Abu Dhabi 2020 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Abu Dhabi. Luxe, weelde, heerlijk weer, Ferrari world en meer toeristische attracties. Ontdek Abu Dhabi. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Abu Dhabi zonvakanties.

Goedkope vakanties abu dhabi

 

Vakantie weer abu dhabi komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
33°C 0mm
5m/s 48% 0%
29 september
33°C / 30°C
onbewolkt
30 september
34°C / 30°C
onbewolkt
1 oktober
34°C / 31°C
onbewolkt
2 oktober
33°C / 31°C
onbewolkt
3 oktober
32°C / 31°C
onbewolkt
4 oktober
32°C / 29°C
onbewolkt
5 oktober
33°C / 30°C
onbewolkt
6 oktober
33°C / 30°C
onbewolkt
7 oktober
32°C / 30°C
onbewolkt
8 oktober
32°C / 30°C
onbewolkt
9 oktober
31°C / 28°C
onbewolkt
10 oktober
33°C / 30°C
onbewolkt
 

All inclusive zonvakantie Abu Dhabi in luxe en weelde

Zon, zee, strand en luxe is in Abu Dhabi is de normaalste zaak van de wereld. Hier kan je het hele jaar genieten van de luxe all inclusive resorts, welke werkelijk van alle gemakken zijn voorzien. Naast dat de hotels zijn voorzien van eigen spa en fitness, beschikken veel hotels zelfs over een eigen winkelcentrum en attractiepark. Als het je buiten het hotel echt te warm wordt, hoef je hier dus de deur niet eens uit. In deze geweldig complete en luxe all inclusive hotels vind je alles wat jouw hartje begeert.

Shoppen en uitzinnige attracties in de Abu Dhabi en Dubai

Abu Dhabi staat uiteraard bekend om haar prachtige Formule 1 circuit. Net als alles in de stad lijkt het alsof dit circuit net nieuw is gebouwd. Alles wordt zo goed onderhouden dat het bijna ongeloofwaardig lijkt, ook al zie je het met eigen ogen. Voor meer traditionele races kan ook je naar de kamelen racebaan gaan in Al Wathba of Al Maqam. Races zijn meestal in de ochtend in het weekend en gratis te bezoeken. In de stad vindt je ook luxe golfbanen van wereldklasse. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Saadiyat Beach Golf Club of de Abu Dhabi City Golf Club. In de stad vindt je ook een Ferrari themapark, in dit attractiepark kunnen waaghalzen onder ons meerijden met de snelste achtbaan ter wereld. Wie naar de Emiraten op vakantie gaat, komt niet alleen voor de brandende zon en het perfecte strand. In Abu Dhabi en Dubai kom je ook om te shoppen. Hier is werkelijk alles te krijgen. Een waar Mekka voor shop-a-holics en winkel-slenteraars onder ons. Het grote gekoelde winkelcentrum Abu Dhabi Mall is een attractie op zich. Hier vind je ruim 200 winkels... Meer dan genoeg om je een lang weekend in te vermaken.

lees verder...