Last minute Mallorca all inclusive
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope last minute vakantie Mallorca all inclusive 2020 boeken? Vind Vind hier de beste en last minutes Mallorca. Van jongerenvakantie tot familievakantie. Mallorca is een vakantiebestemming voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Mallorca zonvakanties.

Jammer zeg... even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Goedkope last minutes mallorca all inclusive

Relaxvakantie op Mallorca

Een rustige en kalmerende vakantie op Mallorca. Mallorca ligt aan de Spaanse oostkust in de Middellandse zee en maakt onderdeel uit van de Balearen. Het eiland biedt prachtige uitzichten op gebergten en het lokale landschap. Je begeeft je hier tussen de olijfbomen en wijngaarden, in plaats van in een drukke toeristische omgeving van cafés, restaurants en souvenierswinkeltjes. Mallorca is een uitstekende bestemming voor een relaxvakantie.

All inclusive resorts en appartementen hotels op Mallorca

De meeste locaties op het eiland Mallorca zijn zeker een goede keus voor de vakantieganger welke liever een persoonlijke, rustige en culturele vakantie geniet. Je hebtt echter wel de luxe en verzorging van mooie all inclusive resorts en appartement-hotels. Het eiland biedt tot op zekere hoogte activiteiten en een uitgaansleven, maar niet zoals het actieve nachtleven in de jeugdige kustgebieden waar het feest de hele nacht door gaat. Je gaat naar Mallorca voor rust en ontspanning. In de stad Muro vind je tevens mooie musea om een indruk te krijgen van de mooie historie van het eiland.

lees verder...
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweermallorca

Verwacht voor morgen: onbewolkt
14°C 0mm
1m/s 61% 0%
25 januari
15°C / 10°C
lichte regen
26 januari
13°C / 10°C
zwaar bewolkt
27 januari
14°C / 9°C
onbewolkt
28 januari
14°C / 12°C
zwaar bewolkt
29 januari
14°C / 11°C
onbewolkt
30 januari
15°C / 12°C
onbewolkt

Beste reisbureau 2019

Volgende maand weg