Goedkope vakantie Mallorca 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope vakantie Mallorca 2020 boeken? Vind Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Mallorca. Van jongerenvakantie tot familievakantie. Mallorca is een vakantiebestemming voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Mallorca zonvakanties.

Goedkope vakanties mallorca

 

Vakantie weer mallorca komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
20°C 0mm
6m/s 48% 45%
27 september
21°C / 16°C
lichte regen
28 september
21°C / 16°C
licht bewolkt
29 september
23°C / 17°C
geheel bewolkt
30 september
24°C / 18°C
geheel bewolkt
1 oktober
24°C / 18°C
onbewolkt
2 oktober
26°C / 19°C
onbewolkt
3 oktober
22°C / 19°C
half bewolkt
4 oktober
20°C / 17°C
lichte regen
5 oktober
20°C / 17°C
matige regen
6 oktober
23°C / 17°C
onbewolkt
7 oktober
23°C / 18°C
onbewolkt
8 oktober
23°C / 17°C
matige regen
 

Relaxvakantie op Mallorca

Een rustige en kalmerende vakantie op Mallorca. Mallorca ligt aan de Spaanse oostkust in de Middellandse zee en maakt onderdeel uit van de Balearen. Het eiland biedt prachtige uitzichten op gebergten en het lokale landschap. Je begeeft je hier tussen de olijfbomen en wijngaarden, in plaats van in een drukke toeristische omgeving van cafés, restaurants en souvenierswinkeltjes. Mallorca is een uitstekende bestemming voor een relaxvakantie.

All inclusive resorts en appartementen hotels op Mallorca

De meeste locaties op het eiland Mallorca zijn zeker een goede keus voor de vakantieganger welke liever een persoonlijke, rustige en culturele vakantie geniet. Je hebtt echter wel de luxe en verzorging van mooie all inclusive resorts en appartement-hotels. Het eiland biedt tot op zekere hoogte activiteiten en een uitgaansleven, maar niet zoals het actieve nachtleven in de jeugdige kustgebieden waar het feest de hele nacht door gaat. Je gaat naar Mallorca voor rust en ontspanning. In de stad Muro vind je tevens mooie musea om een indruk te krijgen van de mooie historie van het eiland.

lees verder...