✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope vakantie Karpathos 2021
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope vakantie Karpathos 2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes Karpathos. Geniet van de natuur, de zee en de cultuur op Karpathos tijdens je ontspannende vakantie Karpathos. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Karpathos zonvakanties.

Goedkope vakanties karpathos

 

Vakantie weer karpathos komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Karpathos, een ideale strandvakantie bestemming

Met haar vele rustige stranden is Karpathos het eiland bij uitstek om tijdens een heerlijke zonvakantie bij te komen en lekker bruin te worden. Ook wanneer u van allerlei watersporten of van wandelen houdt, is Karpathos een heerlijke last minute zonvakantie bestemming. Het eiland is een oase van rust. De ruwe maar prachtige natuur van het eiland is heerlijk om lange wandelingen door te maken. De variatie in landschap, met haar flora en fauna en de lange zandstranden zijn een lust voor het oog. Over het algemeen zijn de zandstranden kindvriendelijk. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Bij de hoofdstad zijn de stranden Damatria Beach en Pigadia Beach. Verder op het eiland zijn de rustigere stranden als Diakoftis Beach, Michaliou kipos Beach, Kato Lako Beach, Achata Beach, Amoopi Beach, Apella Beach of Kira Panagia Beach.

Ontdek de cultuur van Karpathos

Veel van het moderne leven op Karpathos speelt zich af in Karpathos stad, ook wel Pigadia genoemd. Dit is de hoofdstad van eiland. Dit is ook het toeristische centrum van Karpathos. Wanneer u over het eiland reist, komt u door pittoreske dorpjes, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. De vrouwen hier dragen dan ook nog veel de traditionele klederdracht.
Van het nachtleven op Karpathos hoeft u niet veel te verwachten. Als toeristisch centrum van het eiland, moet u het vooral in Pigadia zoeken. Er zijn hier allerlei leuke en gezellige kleine cafés en restaurantjes met terrasjes.