Goedkope vakantie Kos 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Zomer, Herfst

Goedkope last minute vakantie Kos all inclusive 2020? Vind eenvoudig super voordelige aanbiedingen naar Kos. Met een levendig nachtleven is Kos een jongeren vakantiebestemming maar het is ook zeker een familievakantie bestemming. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Kos zonvakanties

Even geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere vakantie aanbiedingen!

Goedkope vakanties kos

 

Vakantie weer kos komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
24°C 0mm
4m/s 83% 0%
8 augustus
24°C / 23°C
onbewolkt
9 augustus
24°C / 23°C
onbewolkt
10 augustus
25°C / 23°C
onbewolkt
11 augustus
24°C / 23°C
onbewolkt
12 augustus
25°C / 23°C
onbewolkt
13 augustus
25°C / 23°C
onbewolkt
14 augustus
25°C / 24°C
onbewolkt
15 augustus
25°C / 24°C
onbewolkt
16 augustus
24°C / 24°C
onbewolkt
17 augustus
26°C / 24°C
onbewolkt
18 augustus
26°C / 24°C
onbewolkt
19 augustus
26°C / 25°C
onbewolkt
 

Kos, een veelzijdige vakantiebestemming

Kos is de meest levendige bestemming in de Dodekanesos eilanden groep. Dit betekend niet dat Kos alleen maar een party eiland is. Het heeft zowel een feestelijk nachtleven te bieden voor jongeren en stellen als een actieve vakantie voor families met kids. Kos ligt aan de Turkse kust en kent een lange, droge en warme zomer. De bevolking is zeer gastvrij en relaxt! De reistijd naar Kos is iets langer gezien het eiland bij de Turkse kustlijn ligt; de vliegafstand is ca. 4 uren.

Een bruisendnachtleven op Kos

Kos stad heeft een hoge reputatie als party-bestemming. Het nachtleven is bruisend en gezellig. Het hoogste entertainment gehalte vindt u op de twee hoofdstraten van het Kardamena district. Hier vindt elke party-liefhebber alles wat hij of zij zoekt. Naast de uitstekende bars en cafés in dit gebied, zijn er ook enkele fantastische festivals, in augustus, welke u niet mag missen. Het Mastichari Wijnfestival en het Antimachia Honingfestival in de regio Mastichari. Hier ervaart u de echte lokale cultuur en gezelligheid van het bijzondere eiland Kos.

lees verder...