✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Werelddeel: Afrika
Vliegafstand: minder dan 13 uur
Taal: Engels, Frans
Valuta: Seychelse Roepie
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope vakantie Seychellen 2021 boeken? Vind hier de beste vakantie aanbiedingen en last minutes de Seychellen. Maak de ultieme romantische all inclusive droomvakantie naar de idyllische Seychellen. Of je nu op zoek bent naar een last minute vakantie, een all inclusive strandvakantie of een vakantie met vroegboekkorting. Je vindt hier de goedkoopste Seychellen zonvakanties.

Goedkope vakanties seychellen

 

Vakantie weer seychellen komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Romantiek op de paradijselijke Seychellen

De idyllische eilandengroep Seychellen staat bekend als één van de meest romantische vakantiebestemmingen ter wereld. De tropische eilanden, met hun goudgele palm stranden, helder blauwe zee en prachtige rotsformaties geven het beeld van een paradijselijk bounty eiland, waar het hemels genieten is. Het is dan ook niet gek, dat dit één van de top huwelijksreis bestemmingen is. Het land is echter niet alleen populair vanwege het weer en de prachtige stranden. Door het kleurrijke onderwater leven is het water rond de Seychellen fantastisch om in te duiken en snorkelen. Alle prachtige aspecten, samen met de luxe en de service van de all inclusive resorts dragen bij aan de romantische sfeer die de Seychellen uitdragen.

Goedkoop All Inclusive genieten op de Seychellen

Op de Seychellen zijn verschillende All Inclusive resorts te vinden, verdeeld over meerdere eilanden. Er zijn ook vele andere prachtige accommodaties te boeken. Voorheen stonden de Seychellen bekend als luxueuze vakantiebestemming waar alleen de rijken der aarde verblijven, zoals dit ook voor het prachtige Bora Bora geldt. Niets is minder waar. U verblijft voor een scherpe prijs al in een prachtige accommodatie, vanwaaruit u tijdens uw vakantie deze prachtige eilandengroep kunt verkennen. Maak excursies door de natuur, ontspan op de prachte stranden, duik of snorkel voor de kust en ontmoet de vriendelijke bevolking

Duurzame vakantie naar de Seychellen

De Seychellen is een absolute top bestemming voor een strandvakantie. Het grootste eiland Mahé heeft meer dan 60 paradijselijke stranden. De natuur is hier prachtig en ongerept. Om dit te behouden zijn er diverse beschermde natuurgebieden op de eilanden en in de zeeën erom heen. In de Seychellen richt men zich op het duurzame toerisme. Door de prachtige natuur te beschermen en zich te richten op eco-toerisme kunnen de Seychellen nog lang die ideale romantische en paradijselijke vakantie bestemming blijven.