Goedkope tickets Drouwenerzand
Adres: Gasselterstraat 7
Drouwen
Drenthe
Telefoon: +31 599 56 4360
Website: www.drouwenerzand.nl

Goedkoop dagje Drouwenerzand met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Drouwenerzand in Drouwen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Drouwenerzand!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting drouwen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
15°C 7mm
9m/s 63% 17%
25 september
12°C / 6°C
matige regen
26 september
12°C / 7°C
matige regen
27 september
14°C / 6°C
matige regen
28 september
14°C / 11°C
zware regenval
29 september
14°C / 10°C
matige regen
30 september
14°C / 8°C
lichte regen
1 oktober
13°C / 9°C
matige regen
2 oktober
15°C / 9°C
lichte regen
3 oktober
14°C / 10°C
matige regen
4 oktober
15°C / 11°C
lichte regen
5 oktober
16°C / 9°C
lichte regen
6 oktober
12°C / 7°C
matige regen
 

Een dagje pretpark Drouwenerzand

Het goedkoopste pretpark van Europa staat in Drenthe. Attractiepark Drouwenerzand is een waar speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn tal van speeltoestellen, draaimolens, treintjes en natuurlijk een achtbaan. Op de trampolines en in de Apenkooi kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt. Het Attractiepark Drouwenerzand is toegankelijk op basis van een All Inclusive arrangement. Dat betekent, dat niet alle attracties en alle het eten, de snacks en het drinken altijd allemaal bij de toegangsprijs is inbegrepen! Zo is een dagje uit naar Drouwenerzand een leuk en voordelig dagje uit met het hele gezin.

Attracties in Drouwenerzand

  • Wild West Swing
  • Hunebed achtbaan
  • Para jump
  • Dumbo
  • Botsauto's

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Drouwenerzand

Ook binnen het all-inclusive concept van Attractiepark Drouwenerzand zijn groepsarrangementen beschikbaar. Net als de gewone toegang is bij het groepsarrangement al het eten en drinken bij de toegangsprijs inbegrepen. Bij groepen vanaf 20 personen is er een korting op de toegangsprijs. Daarnaast zijn er nog 2 dagarrangementen in samenwerking met het Robin Hood Ribhouse, dat zich naast het park bevindt. Ook zijn er nog mogelijkheden om in de omgeving van het park activiteiten te ondernemen in het prachtige Drentse landschap

Overnachten bij Attractiepark Drouwenerzand

Overnachten bij Attractiepark Drouwenerzand kan uiteraard ook. Het Drouwenerzand vakantiepark beschikt over een hotel, bungalowpark, lodge en een camping. Hier kunt u een minivakantie met het hele gezin door brengen, zoals u dat wenst. Uiteraard zijn er verschillende arrangementen en acties, waar u van gebruik kunt maken. Geniet van alles wat het vakantiepark, attractiepark en het prachtige Drentse land te bieden heeft. Een minivakantie Drouwenerzand is heerlijk ontspannen en genieten!

lees verder...

Reviews Drouwenerzand

8 (2 beoordelingen)
Leuk pretpark voor jongere kinderen
4 maanden geleden
Jouw review
Leuk pretpark voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 12. Niet duur en het eten en drinken is er ook nog eens bij inbegrepen. Het park is niet super groot, maar er is van alles te doen, met de vele verschillende (kermis)attracties. Onze zoon (10) en zijn neefje (6) hebben zich hier de hele middag prima vermaakt.
Reisdatum
augustus 2019
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig