Adres: Toverlaan 2
Sevenum
Limburg
Telefoon: + 31 774 67 7050
Website: www.toverland.com

Goedkoop dagje Toverland met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Toverland in Sevenum. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Toverland !

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting sevenum komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
23°C 0mm
4m/s 39% 0%
20 september
22°C / 11°C
zwaar bewolkt
21 september
23°C / 11°C
onbewolkt
22 september
21°C / 11°C
lichte regen
23 september
16°C / 13°C
lichte regen
24 september
17°C / 9°C
matige regen
25 september
13°C / 8°C
matige regen
26 september
14°C / 8°C
matige regen
27 september
12°C / 8°C
matige regen
28 september
14°C / 9°C
matige regen
29 september
13°C / 9°C
matige regen
30 september
13°C / 8°C
matige regen
1 oktober
11°C / 7°C
matige regen
 

Een dagje pretpark Toverland

Het magische pretpark Toverland is een heerlijk familiepark, met attracties voor jong en oud. Het park is verdeeld over het Land van Toos, Magic Forest, Troy Area en de Magische Vallei. In ieder thema deel zijn prachtige en spannende attracties. In Troy Area staat de grootste houten achtbaan van de Benelux. De Djengu River stroomt door de Magische Vallei, in het Magic Forest moet het Survival Parcours bedwongen worden en in het Land van Toos genieten de kleinsten van de show van Toos Toverhoed en vele leuke attracties. In attractiepark Toverland, is er spanning en plezier voor iedereen!

Attracties in pretpark Toverland

  • Booster Bike
  • Expedition Zork
  • Villa Fiasko
  • Vliegend Tapijt
  • Troy

Met een groep of schoolreisje naar Toverland

Voor allerlei verschillende groepen biedt Toverland arrangementen. Voor een kinderfeestje of Communie zijn er al speciale tarieven, vanaf 5 personen, bij andere groepen zijn er arrangementen vanaf 20 personen. Ook voor schoolreisjes is Toverland een fantastische bestemming. Met twee thema werelden binnen en twee buiten, is een schoolreisje Toverland weer onafhankelijk. De kinderen hebben hier altijd een fantastische dag.

Bedrijfsuitje naar Toverland

Zoekt u een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje? Toverland biedt de gelegenheid voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, themafeesten, bedrijfsevenementen en conferenties. In het park zijn verschillende locaties die hiervoor geschikt zijn, maar wanneer het nodig is, kan men zelfs het hele park huren. Toverland is een uitermate geschikte locatie voor een bedrijfsuitje.

lees verder...

Reviews Toverland

9 (1 beoordeling)
Gezellig dagje Toverland
5 maanden geleden
Jouw review
een geweldige ervaring, erg gezellige sfeer, veel leuke achtbanen voor jong en oud. Erg leuk! Zou nog veel vaker terug willen
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig