De mooiste pretparken België ᑕ Travel Bucketlist ᑐ

De mooiste pretparken van België! Vind hier alle attractieparken van onze Belgische buren. België kent vele mooie attractieparken. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld. Met informatie over het attractiepark, weersverwachting, goedkope pretpark tickets en dagdeals!
✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Adres: Kievitplein
Antwerpen
Vlaanderen
Telefoon: +32 32 32 3308
Website: www.plopsa.be

Goedkoop dagje pretpark Comics Station met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Comics Station in Antwerpen. Voor een leuk dagje uit, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Comics Station!

Lees meer...

Adres: Boulevard de l'Europe 100
Wavre
Waals-Brabant
Telefoon: +32 10 42 1500
Website: www.walibi.be

Goedkoop dagje Walibi België met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Walibi in Waver. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Walibi België!

Lees meer...

Adres: Meenseweg 497
Ieper
West-Vlaanderen
Telefoon: +32 57 46 8686
Website: www.bellewaerde.be

Goedkoop dagje Bellewaerde met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Bellewaerde in Ieper. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Bellewaerde!

Lees meer...

Adres: Rond Point Thonar 1
Namen
Wallonië
Telefoon: + 32 81 73 8413
Website: www.namur.be

Goedkoop dagje Koningin Fabiola Pretpark met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Koningin Fabiola in Namen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Koningin Fabiola!

Lees meer...

Adres: Rue Sainte Anne 152
Waveren
Wallonië
Telefoon: +32 10 22 3387
Website: www.adventureparc.be

Goedkoop dagje pretpark Adventure Parc met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Adventure Parc in Waveren. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Adventure Parc!

Lees meer...

Adres: Voetbalstraat 16
Wechelderzande
Vlaanderen
Telefoon: +32 33 09 2113
Website: www.speelstad.be

Goedkoop dagje pretpark Mega Speelstad met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Mega Speelstad in Wechelderzande. Voor een leuk dagje uit, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Mega Speelstad!

Lees meer...