De mooiste pretparken België | Travel Bucketlist

De mooiste pretparken van België! Vind hier alle attractieparken van onze Belgische buren. België kent vele mooie attractieparken. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld. Met informatie over het attractiepark, weersverwachting, goedkope pretpark tickets en dagdeals!

Adres: Gouverneur Verwilghensingel 70
Hasselt
Limburg
Telefoon: +32 11 29 3040
Website: https://www.plopsa.be/nl

Goedkoop dagje Plopsa met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa Indoor in Hasselt. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa Indoor Hasselt!

Lees meer...

Adres: Rond Point Thonar 1
Namen
Wallonië
Telefoon: + 32 81 73 8413
Website: www.namur.be

Goedkoop dagje Koningin Fabiola Pretpark met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Koningin Fabiola in Namen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Koningin Fabiola!

Lees meer...

Adres: Boulevard de l'Europe 100
Wavre
Waals-Brabant
Telefoon: +32 10 42 1500
Website: www.walibi.be

Goedkoop dagje Walibi België met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Walibi in Waver. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Walibi België!

Lees meer...

Adres: Kievitplein
Antwerpen
Vlaanderen
Telefoon: +32 32 32 3308
Website: www.plopsa.be

Goedkoop dagje pretpark Comics Station met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Comics Station in Antwerpen. Voor een leuk dagje uit, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Comics Station!

Lees meer...

Adres: Meenseweg 497
Ieper
West-Vlaanderen
Telefoon: +32 57 46 8686
Website: www.bellewaerde.be

Goedkoop dagje Bellewaerde met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Bellewaerde in Ieper. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Bellewaerde!

Lees meer...

Adres: Rue Sainte Anne 152
Waveren
Wallonië
Telefoon: +32 10 22 3387
Website: www.adventureparc.be

Goedkoop dagje pretpark Adventure Parc met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Adventure Parc in Waveren. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Adventure Parc!

Lees meer...

Adres: De Pannelaan 68
De Panne
West-Vlaanderen
Telefoon: +32 58 42 0202
Website: https://www.plopsa.be/nl

Goedkoop dagje Plopsa met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa in De Panne. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa De Panne!

Lees meer...

Adres: Voetbalstraat 16
Wechelderzande
Vlaanderen
Telefoon: +32 33 09 2113
Website: www.speelstad.be

Goedkoop dagje pretpark Mega Speelstad met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Mega Speelstad in Wechelderzande. Voor een leuk dagje uit, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Mega Speelstad!

Lees meer...

Adres: Grand Coo 4
Stavelot
Luik
Telefoon: +32 80 68 4265
Website: https://www.plopsa.be/nl

Goedkoop dagje Plopsa met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Plopsa Coo in Stavelot. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Plopsa Coo!

Lees meer...

Adres: Olensteenweg 45
Kasterlee
Antwerpen
Telefoon: +32 14 55 7811
Website: https://www.bobbejaanland.be

Goedkoop dagje Bobbejaanland met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Bobbejaanland in Kasterlee. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Bobbejaanland!

Lees meer...