✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Tivoli
Adres: Oude Kleefsebaan 116
Berg en Dal
Gelderland
Telefoon: +31 246 84 4444
Website: www.parktivoli.nl

Goedkoop dagje Tivoli met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Tivoli in Berg en Dal. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Tivoli!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting berg en dal komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Tivoli

Attractiepark Park Tivoli is één van de meest populaire familiepretparken van Nederland. Het park heeft tientallen leuke en spannende attracties en speeltoestellen voor kinderen tot en met 10 jaar. De kinderen kunnen hier genieten van spannende en stoere attracties als; de Achtbaan, botsauto’s en botsboten en zelfs een spookhuis. Ook zijn er leuke draaimolens en treintjes. Voor de jongste bezoekers zijn er ook leuke kinderattracties, waaronder draaimolens, speeltuinen en trampolines. Met de vele verschillende attracties en speeltoestellen zullen de kinderen zich hier geen moment vervelen. Amusementspark Tivoli beschikt over een binnenspeeltuin, dus ook als het regent kan er gewoon doorgespeeld worden. Park Tivoli is een fantastische bestemming voor een leuk dagje weg met het hele gezin!

Attracties in Tivoli

  • Koornmarktspoort
  • Voormalig stadhuis van Kampen
  • Bovenkerk
  • Stadsgehoorzaal
  • d'Olde Zwarver

Binnenspeeltuin Circus Fun City Tivoli

In het attractiepark vindt u de binnenspeeltuin Fun City. Hier staan allerlei leuke klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en zelfs play-stations. Wanneer het buiten warm is of regent, dan zullen de kinderen zich hier binnen ook uitstekend vermaken. Buiten Fun City zijn er in het park nog 8 overdekte attracties, zoals de Botsauto’s, Tiffi & Toffi Club en de draaimolen.

Schoolreisje, groepsuitje en feestjes in amusementspark Tivoli

Ook voor groepen en schoolreisjes voor basisschoolkinderen heeft Amusementspark Tivoli arrangementen. Voor groepen vanaf 20 personen heeft Tivoli kortingstarieven, uiteraard zitten er ook lekkernijen in de arrangementen. Sinds 2017 heeft het Amusementspark Tivoli zelfs een High-tea of Tapas arrangement, waarvan de kinderen en de volwassenen heerlijk kunnen smullen. Voor verjaardagsfeestjes heeft Tivoli 2 arrangementen, waar men zelfs nog een heerlijke taart bij kan bestellen.

Beoordeling Tivoli

(0 beoordelingen)