✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Tivoli Gardens
Adres: Vesterbrogade 3
Kopenhagen
Seeland
Telefoon: +45 33 15 1001
Website: www.tivoli.dk

Goedkoop dagje Tivoli Gardens met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Tivoli Gardens in Denemarken. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Tivoli Gardens Kopenhagen!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting kopenhagen komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Tivoli Gardens

Tivoli Gardens in de Deense hoofdstad Kopenhagen is één van de oudste pretparken van Europa. De historie van het park is één van de dingen die het park zo populair maakt. Je kunt hier onder meer in één van de oudste attracties ter wereld, de houten achtbaan 'Rutschebanen' uit 1914. Natuurlijk heeft het park ook moderne attracties, zo is er zelfs een Virtual Reality achtbaan. Naast de vele spannende attracties voor jong en oud, zijn er ook diverse theatershows en evenementen te bewonderen. Met de spannende attracties, shows, de unieke sfeer en de historie is Tivoli Gardens terecht één van de populairste en drukst bezochte attractieparken van Europa. 

Attracties in Tivoli Gardens

  • Aquila
  • The Golden Tower
  • The Mine
  • Fatamorgana
  • The Roller Coaster

Overnachten bij Tivoli Gardens

Om optimaal te kunnen genieten van Tivoli Gardens, kun je gemakkelijk in de buurt van het pretpark overnachten. In de Deense hoofdstad heeft het attractiepark Tivoli Gardens meerdere partnerhotels waar je tegen een scherpe prijs kunt overnachten. Dankzij de ruime keuze vind je hier altijd een goed hotel, op loop afstand van het attractiepark. Zo geniet je optimaal van Tivoli Gardens en de Deense hoofdstad. 

Beoordeling Tivoli Gardens

(0 beoordelingen)