✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Julianatoren Juls Rollerskates

De top 10 leukste pretparken van Nederland 2021. Wij hebben de leukste en beste attractieparken van Nederland voor jou uitgezocht en deze top 10 pretparken samengesteld. Achtbanen, snelstromende rivieren, spannende shows. Een themapark is een bron van plezier en een heerlijk dagje uit. Overal in Nederland zijn leuke en spannende pretparken te vinden.

Top 10 Attractieparken Nederland

 1. Tivoli 4257941 Pixabay Cc

  Tivoli

  Attractiepark Tivoli is één van de leukste attractieparken van Nederland voor kinderen tot en met 10 jaar. Het park heeft tientallen leuke en spannende attracties en speeltoestellen. De kinderen kunnen hier genieten van spannende en stoere attracties als de Achtbaan, botsauto’s en botsboten en zelfs een spookhuis. Amusementspark Tivoli beschikt over een binnenspeeltuin, dus ook als het regent kan er gewoon doorgespeeld worden. Park Tivoli is een fantastische bestemming voor een leuk dagje weg met het hele gezin!

 2. Plopsa Coevorden Wickie Coaster Cc

  Plopsa Indoor Coevorden

  Plopsa Indoor Coevorden is het Nederlandse Plopsaland attractiepark van Studio 100. Je kent Studio 100 van Bumba, Maya de Bij, Wickie de Viking en natuurlijk K3. In het pretpark Plopsa Indoor Coevorden zullen de kinderen zich de hele dag vermaken in vele attracties die hun doen denken aan hun favoriete Studio 100 figuren. Zo is er de Wickie achtbaan, de Bumbamolen, de Maya speeltuin en nog veel meer. Naast de vele attracties zijn er ook nog shows en evenementen waar de kinderen zich zullen vermaken.

 3. Pretpark Reuzenrad 2311899 Pixabay Cc

  Drievliet

  Familiepark Drievliet biedt een dag vol spanning en plezier voor het hele gezin! Met spannende achtbanen, leuke shows, familie attraties en kinder-attracties heeft familiepark Drievliet plezier, spanning en sensatie voor bezoekers van alle leeftijden. Met snelle achtbanen, maar ook een themagebied voor de jongste bezoekers met draaimolens, wildwaterbanen, treintjes en shows in de park theaters. Zo zorgt Familiepark Drievliet voor een dag vol spanning en sensatie voor jong en oud!

 4. Julianatoren Juls Rollerskates Cc

  Julianatoren

  Pretpark Julianatoren is een echt familiepretpark met meer dan 60 attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. In het park zullen de kinderen zich vermaken met de bungee-trampolines, mega muizenschommel, de paardenbaan, de safaribaan, het Reuzenrad en alle andere prachtige attracties. Naast de vele rides, heeft Julianatoren ook tal van attracties waar ze lekker kunnen spelen, klimmen, klauteren en ravotten. Een dagje uit naar Attractiepark Julianatoren is een dagje uit vol plezier voor het hele gezin!

 5. Hellendoorn 1603320 Pixabay Cc

  Hellendoorn

  Met ruim 30 attracties voor jong en oud, vindt iedereen in Avonturenpark Hellendoorn zijn favoriete attractie. Achtbanen, wildwaterbanen, draaimolens, glijbanen, speeltuinen, treintjes, shows en leuke evenementen. De jongste kinderen, tot 1,2 meter, vinden hun favoriete attracties in Dreumes land. Voor de sensatiezoekers zijn er spannende achtbanen zoals de Tornado en de Donderstenen. Ook zijn er tal van leuke attracties voor het hele gezin. Avonturenpark Hellendoorn, voor een onvergetelijke dag voor spanning en senatie!

 6. Toverland FC493nix Cc

  Toverland

  Pretpark Toverland is een heerlijk familiepark, met attracties voor jong en oud. Het park is verdeeld over de themagebieden: het Land van Toos, Magic Forest, Troy Area en de Magische Vallei. In ieder thema deel zijn prachtige en spannende attracties. Zo staat in Troy Area de grootste houten achtbaan van de Benelux. Ook in het Magic Forest en De Magische vallei vind je spannende attracties. De jongste bezoekers vinden spanning en sensatie in het Land van Toos. In attractiepark Toverland, is er spanning en plezier voor iedereen!

 7. Pretpark Achtbaan 793397 Pixabay Cc

  Walibi

  Voor een dag met heel veel snelle achtbanen ga je naar Walibi! Hier staan de hoogste en snelste achtbanen van de Benelux. Spanning en sensatie in de Goliath en de Lost Gravity en alle andere achtbanen. Geniet ook van de snelheid op de kartbaan of maak een snelle duikvlucht in de Skydiver. Voor de jongere bezoekers en gezinnen is er natuurlijk ook van alles te beleven in Walibi. Koel lekker af in de Splash Battle, El Rio Grande of de waterachtbaan Crazy River. Er zijn verschillende draaimolens, botsauto’s, treintjes en andere leuke attracties. 

 8. Slagharen Gold Rush Cc

  Slagharen

  Pretpark Slagharen heeft meer dan 30 spannende attracties, zoals achtbanen, waterbanen, glijbanen, draaimolens en meer. Zijn de attracties in het park nog niet genoeg, combineer dan een bezoek aan het attractiepark met een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs Aqua Mexicana! Om even bij te kunnen komen van de verschillende attracties bezoek je de spectaculaire American Circus Show, de Dream Horses Show of kijk je naar de Randy & Rosie parade. Geniet van een dag spanning en plezier in themapark en resort Slagharen.

 9. Duinrell Dragonfly Cc

  Duinrell

  Beleef spanning en avontuur in de vele verschillende attracties van attractiepark Duinrell. De achtbanen en glijbanen Falcon, Splash, Dragonfly en Aquashute zorgen samen met de vele andere attracties zorgen voor een onvergetelijke dag in Attractiepark Duinrell. Zijn al de attractie in Duinrell niet genoeg, combineer een bezoek aan het pretpark dan met een bezoek aan het subtropische zwembad, het Tikibad. In Duinrell en het Tikibad kun je niet alleen een fantastisch dag beleven, hier vier je ook een heerlijke minivakantie. Boek één van de arrangementen en verblijf in een Duingalow in het vakantiepark of kampeer op de camping.

 10. Efteling 1778444 Pixabay Cc

  Efteling

  De Efteling is het grootste en meest bekende attractiepark van Nederland. Er zijn spannende achtbanen, waterattracties en vele andere attracties voor de echte waaghalzen, speeltuinen, draaimolens en andere leuke attracties voor de jongste bezoekers en er zijn leuke attracties voor het hele gezin. Geniet ook van de vele mooie shows in het park. Geniet van winterse sferen in de Winter Efteling. Kom schaatsen in het IJspaleis, ga langlaufen op de langlaufbaan ’t Hijgend Hert, geniet van de winterse shows en optredens en warm u op bij het Vreugde vuur. Wil je zo lang mogelijk genieten van de Sprookjes wereld en de vele attracties van de Efteling? Boek dan één van de hotelkamers, vakantiewoningen of appartementen in de Efteling.