✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Movie Park Germany
Adres: Warner Allee 1
Bottrop-Kirchhellen
Noordrijn-Westfalen
Telefoon: +49 204 589 9899
Website: www.movieparkgermany.de

Goedkoop dagje Movie Park Germany met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Movie Park in Bottrop. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Movie Park Germany!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting bottrop komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje Movie Park Germany met het hele gezin!

Net over de grens, vlak bij Oberhausen, ligt het Movie Park Germany. Het pretpark is gebaseerd op de waanzinnige Hollywoodwereld. Hier komen de films tot leven! Je ziet hier allerlei spannende shows en natuurlijk zijn er talloze sensationele rides voor jong en oud. Er zijn 15 extreme rides, 7 spannende rides en 11 familie rides om van te genieten. De rides zijn in thema's van allerlei grote films en series en zelfs Sponge Bob heeft hier een thema wereld! Gedurende het jaar worden er ook allerlei evenementen georganiseerd, waaronder het Halloween Horror Festival en het Western Festival.

Attracties in Movie Park Germany

  • Startrek Operation Enterprise
  • Avatar Airslider
  • Sponge Bob Splash Bash
  • Van Helsing's Factory
  • The Lost Temple

Minivakantie naar Movie Park Germany

Met het Movie Park hotel biedt Movie Park Germany de gelegenheid voor minivakanties naar het pretpark. Met de verschillende overnachtingsarrangementen kun je voordelig overnachten en heb je toegang tot het park. Daarnaast zijn er ook hotel arrangementen beschikbaar, inclusief toegang tot het pretpark, bij hotels in de omgeving. 

Beoordeling Movie Park Germany

(0 beoordelingen)