✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Legoland Billund
Adres: Nordmarksvej 9
Billund
Zuid-Denemarken
Telefoon: +45 75 33 1333
Website: www.legoland.dk

Goedkoop dagje Legoland met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Legoland in Denemarken. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Legland Billund!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting billund komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Legoland

In het Deense Billund vind je het Legoland Attractiepark van Denemarken. Net als het speelgoed, zal jong en oud zich ook in het pretpark optimaal vermaken. Er zijn tal van spannende rides en achtbanen, zoals de x-treme racers, Polar x-plorer en Ninjago the Ride. Wil je het even wat rustiger aan doen, dan ga je naar het Aquarium Atlantis by Sealife, dat natuurlijk ook in het lego thema is.Voor de allerkleinste bezoekers is de het Duplo land, met Duplo playhouses. De andere themawerelden zijn ook allemaal bekend van de Legothema's, zoals het Ridder koninkrijk, Lego Ninjago en natuurlijk Legocity!

Attracties in Legoland

  • Polar x-plorer
  • x-treme racers
  • Ninjago the Ride
  • Legoldmine
  • Flying Eagle

Overnachten bij Legoland Billund

Voor wie geen genoeg kan krijgen van Legoland, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om in het park te overnachten in het Legoland Hotel. Ook in de directe omgeving van het park zijn er mooie accommodaties zoals in het Lalandia Billund vakantiepark, op slechts een paar minuten wandelen van Legoland. In dit vakantiepark bevindt zich ook nog eens het grootste waterpark van Denemarken. Zo is tijdens een familievakantie dan ook plezier gegarandeerd!

Beoordeling Legoland Billund

(0 beoordelingen)